четвер, 25 серпня 2022 07:27

Спецтема: Війна Росії проти України

Південний фронт: Генштаб повідомив про останні події

Південний фронт: Генштаб повідомив про останні події
На Запорізькому напрямку противник обстріляв позиції наших військ. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Протягом минулої доби на Новопавлівському напрямку російський ворог обстрілював із танків та артилерії різних типів території поблизу Павлівки, Єлизаветівки, Костянтинівки, Вугледара, Володимирівки, Новомихайлівки, Новоукраїнки та Великої Новосілки.

Для завдання ударів росіяни також задіяли авіацію біля Володимирівки, Вугледара та Павлівки, повідомили вранці 25 серпня у Генеральному штабі Збройних сил України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіація на півдні нанесла чотири удари: знищено ППО і спостережний пункт росіян

"На Запорізькому напрямку противник обстріляв позиції наших військ у районах населених пунктів Комишуваха, Гуляйпільське, Червоне, Чарівне, Времівка, Оріхів, Щербаки, Залізничне, Новосілка, Бурлацьке, Вільне Поле, Шевченко й Новоданилівка", – звітує Генштаб.

Ворог також завдав авіаударів неподалік Оріхова, Гуляйпільського та Щербаків у Запорізькій області.

На Південнобузькому напрямку російські окупанти обстрілювали українські позиції та цивільну інфраструктуру вздовж лінії бойового зіткнення з танків, ствольної та реактивної артилерії. Ворог завдав авіаудару в районі населеного пункту Біла Криниця.

Зараз ви читаєте новину «Південний фронт: Генштаб повідомив про останні події». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі