пʼятниця, 12 лютого 2010 10:39

Під Полтавою 150 автівок застрягли у снігових заметах

Під Полтавою 150 автівок застрягли у снігових заметах

З вечора у середу під Полтавою біля села Побиванка на трасі Полтава-Гадяч у півметровому снігу в заторах застрягли до 150 автомобілів.

Про це Gazeta.ua повідомила помічник начальника Головного управління МНС України в Полтавській області Світлана Наталенко.

"Вони не змогли виїхати на гору в бік обласного центру. Також застрягли автівки, які їхали з Полтави. Під ранок люди почали мерзнути. У машинах, за приблизними підрахунками, знаходиться до 300 людей", - розповіли в МНС.

За словами Наталенко, на місце події приїхали працівники Міністерства з надзвичайних ситуацій, привезли харчі, гарячі напої, спеціальну техніку для обігріву людей. На місці працює снігоприбиральна техніка.

"Перші машини затрягли о третій ночі. Спочатку витягли міліцейську автівку. Другою була вантажівка "Нашої Ряби". Потім із затору визволили ще до 50 автівок. Ще десь 100 зостаються заблоковані у 70-сантиметровому снігу. Затор розтягнувся на 10 кілометрів", - зазначила вона.

Працівники Міністерства з надзвичайних ситуацій поставили велику палатку, людей напувають чаєм. На Полтавщині зараз -8...-9 градусів морозу, сильний вітер.

На місці працює снігоприбиральна техніка, пригнали бульдозер.

Зараз ви читаєте новину «Під Полтавою 150 автівок застрягли у снігових заметах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі