середа, 10 лютого 2010 17:02

У Полтаві через сніг завалилась друга будівля за день (ФОТО)

10 лютого стало відомо, що в Полтаві під вагою снігу завалилося металеве накриття над трасою картинг-центр "Адреналін" у районі м"ясокомбінату.

Про це повідомили журналісти місцевого інтернет-видання "Полтавщина".

Працівники центру самі розбирали завали. Рятувальників до роботи не залучали. Спочатку траса в картинг-центрі була відкритою. Згодом над нею збудували металеве накриття. Планували, що картинг-центр зможе працювати в будь-яку пору року.

Сама металева конструкція будівлі схожа на спортивний комплекс Полтавського техунівеститету, котрий впав під вагою снігу сьогодні вночі.

Відомо, що будівництво спорткомлексу проводило підприємство "Полтаватрансбуд". Металеві конструкції виготовляла фірма з Миколаєва. Причину руйнування спорткомплексу встановлює спеціальна комісія.

Хто будував накриття над картинг-центром "Адреналін" наразі не відомо. Телефон спортивного центру не відповідає.

Полтавські рятувальники зауважують, попри дводенний снігопад та руйнування в місті двох будівель їх підрозділи до евакуаційних робіт не залучали. Власники обійшлися своїми силами. По області не фіксували знеструмлень населених пунктів, інших наслідків негоди.

Зараз ви читаєте новину «У Полтаві через сніг завалилась друга будівля за день (ФОТО) ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі