пʼятниця, 26 квітня 2024 09:10

Найдивовижніший день весни: кого озолотить остання п'ятниця квітня

Найдивовижніший день весни: кого озолотить остання п'ятниця квітня
Більше ходіть пішки. Особливо корисною буде дихальна гімнастика. Фото: pixabay.com

26 квітня щаститиме в дорозі. Потрібні речі вчасно потраплятимуть до рук.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Заповніть свій день невеликими нагальними справами, - говорить астрологиня. - Не час думати про глобальні перспективи. Успішно йтимуть короткі ділові перемовини. Використовуйте вдалий збіг обставин для вирішення поточних питань. За потреби цього дня можна переїхати на нове місце проживання. Пильнуйте під час проведення торговельних операцій. Помилки в розрахунках можуть спричинити збитки. Триває кризовий період для закоханих пар. Бракуватиме терпіння. Партнери не чутимуть одне одного. Уникайте гострих тем під час розмов. Зачекайте з серйозними пропозиціями. Більше ходіть пішки. Особливо корисною буде дихальна гімнастика. Найдивовижніший день весни чекає на Овнів, Дів, Раків і Стрільців. Остання п'ятниця квітня озолотить працьовитих і терплячих".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Це період покращення в особистому житті та кар'єрного росту. Розпочинайте навчання, підвищуйте кваліфікацію, пропонуйте свою кандидатуру на вакантну посаду. Життя дарує масу шансів.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Заробітки зростають. Відмовтеся від позик і купівлі товарів у кредит. Придбайте нові одяг і взуття. Знайомства в соцмережах принесуть багато клопотів. З вівторка можна займатися корекцією зору.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Шарм та неймовірна краса не дозволять вам довго залишатися самотніми. Сподобаєтеся людині, набагато молодшій за вас віком. Та роки не завадять вам проводити разом неймовірні романтичні вечори.

Рак (22 червня - 22 липня)

Сумніви і занижена самооцінка багатьом завадять продемострувати свої уміння. Добре вестиметься тим, чия праця залежить від натхнення і кому не доводиться жити за чітко встановленим графіком.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Усе вдаватиметься з першого разу. Скористайтеся шансом збільшити заробітки. Утримайтеся від кредитів. Зірки сприятимуть збільшенню родини. Вдасться завагітніти.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Використовуйте свій творчий потенціал. Грошей у гаманці стане більше. Не відмовляйтеся від додаткового заробітку. Під час переговорів уникайте підвищених тонів. Пересваритеся із партнерами, які могли б допомогти вам із бізнесом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яка поведінка за столом видає низький рівень інтелекту: зверніть увагу на три речі

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Мало кому довірятимете. Згадаєте неприємні сторінки особистого життя. Не давайте волю почуттям. Пригадайте щось світле. Вдалий час змінювати зачіску чи робити манікюр. Новий образ вам пасуватиме.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

День підсумків та роздумів. Не шкодуйте за розірваними стосунками та нереалізованими планами. Доля дасть вам шанс здійснити мрію усього життя.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Тішитимуть діти і онуки. Вам є ким гордитися. Демонструватимуть усе найкраще, чого ви їх навчили. Вкладайте більше коштів у молодших членів родини.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Багато хто замислиться над тим, що пора щось змінювати у житті. Цей період допоможе краще розібратися в собі та багато чого переосмислити. Зробіть нову зачіску, запишіться у спортзал. Зміни підуть на користь.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Прислухайтеся до підказок долі. Час позбутися обтяжливих стосунків. Не шкодуйте за втраченим. Успіх чекає на працьовитих. Не дозволяйте бажанням затьмарити вам розум. Зачекайте із придбанням вживаних техніки та авто.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Гроші надходитимуть, коли ви їх найменше очікуєте. Усе вдаватиметься відчайдухам. Багатьом бракуватиме сміливості на важливий крок. Перед вами відкриваються усі двері. Впевнено прокладайте свій шлях до успіху.

З 22 по 29 квітня гроші йтимуть до рук. Погоджуйтеся на нове співробітництво. Відстоюйте власні фінансові інтереси. Астрологиня назвала чотири знаки, які стануть непристойно багатими.

Зараз ви читаєте новину «Найдивовижніший день весни: кого озолотить остання п'ятниця квітня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі