субота, 29 червня 2013 07:00

Під пам'ятником Шевченку кілька сотень львів'ян співали пісні "Океану Ельзи"

29 червня  о 16:30 у Львові біля пам'ятника Тарасу Шевченкові зібралися близько двох сотень прихильників Святослава Вакарчука та гурту "Океан Ельзи".

Через соцмережі львівська  молодь домовилася зустрітися, аби заспівати найвідоміші пісні гурту, який розпочав свою діяльність зі Львова. 29 червня "Океан Ельзи" виступає у Черкасах із новим альбомом "Земля". Всеукраїнський тур завершиться аж у вересні у столиці. Побити рекорд відвідуваності Львова не вдалося ще у жодному місті України. На "Арені Львів" зібралися  близько 30 000 фанатів гурту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Це мій останній трансфер" - Тимощук про "Зеніт"

"Після масштабного концерту Святослава Вакарчука ми не могли просто так поставити крапку у Львові. Фанати досі згадують концерт, як найкращу музичну подію року. Така зустріч – це привід знову згадати найяскравіші моменти та поспівати улюблені пісні", - каже учасниця зустрічі Роксолана Мартинів.

Молодь під акомпанемент кількох гітар виконали майже півсотні пісень із різних альбомів "Океану Ельзи". Заспівали: "На лінії вогню", "Вставай", "Пташка", "Квітка", "Я не здамся без бою", "Коли навколо ні душі", "Вище неба", "Веселі, брате, настали часи", "Я так хочу до тебе" та інші. Туристи та перехожі, які випадково проходили повз шанувальників Вакарчука, підспівували та фотографувалися із фанатами гурту.

Зараз ви читаєте новину «Під пам'ятником Шевченку кілька сотень львів'ян співали пісні "Океану Ельзи"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі