вівторок, 13 вересня 2011 19:55

Під львівською міськрадою ловили людей у камуфляжі
22

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Сьогодні у Львові пройшла протестна акція "Тримай штани! Роздягають!". Її організували патріотичні громадські організації міста. Акція спрямована на відкликання закону про заборону носіння камуфляжного одягу та використання національної символіки у формі. Проводили її під стінами міської ратушу поблизу фонтану Нептуна.

Перед присутніми організатори створили кілька побутових ситуацій які, за їх словами, ставатимуться після прийняття закону. Спочатку переодягнуті у "беркутівську" форму хлопці затримували протестувальників у камуфляжі. Після затримання роздягали їх і відривали гудзики із тризубом. Такаж ситуація була і з будівельниками, які працювали у камуфляжному одязі. Імпровізованих туристів "беркутівці" ловили у сітки. "Рибаки" вийшли до людей у смокінгах і валянках.

"Влада хоче чисто придушити молодіжні патріотичні організації. Багато з них використовує камуфляж і патріотичну символіку у своїй формі. Що в цьому злочинного? Вони навпаки правильно виховують молодь. А влада хоче придушити наш патріотизм. Ми повинні боротися із цим та недопустити прийняття цього закону", - сказав один із учасників акції Святослав Роман.

Вкінці акції багато молодих людей познімали свій камуфляжний одяг. Із нього виклали тризуб. "Беркутівці" заставили усіх стояти на колінах перед ним.

Зараз ви читаєте новину «Під львівською міськрадою ловили людей у камуфляжі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі