середа, 23 березня 2022 19:06

Спецтема: Війна Росії проти України

Обстріл Харківської ОДА: під руїнами вже виявили понад 20 тіл загиблих

Обстріл Харківської ОДА: під руїнами вже виявили понад 20 тіл загиблих
Працівники ДСНС у Харкові розбирають завали. Фото: ДСНС

З-під завалів Харківської обласної адміністрації, яку окупанти обстріляли 1 березня, вже дістали тіла 24 загиблих. Розбір завалів триває. Про це повідомив речник Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій Харківщини Євген Василенко, передає "Суспільне".

У перший день рятувальники повідомили про сімох загиблих, пізніше про 10 жертв. Остаточної інформації немає, оскільки роботи тривають.

За добу з 22 по 23 березня на Харківщині рятувальники ДСНС здійснили 33 виїзди для ліквідації пожеж, а також розбирання завалів зруйнованих будівель. Піротехнічні підрозділи відпрацювали 27 адрес у місті Харкові та Харківському районі, де знаходились нерозірвані боєприпаси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "План Маршалла" створив сучасні Німеччину та Японію – як Захід може допомогти відновити Україну

1 березня вранці російські військові здійснили ракетний обстріл центральної частини Харкова. Великий вибух стався біля будівлі Харківської ОДА на площі Свободи.

Російські окупанти продовжують атакувати Харків та Харківщину. 23 березня місто обстріляли 32 рази за ніч. Харків обстрілювали з танків, реактивних систем залпового вогню та артилерії.

Зараз ви читаєте новину «Обстріл Харківської ОДА: під руїнами вже виявили понад 20 тіл загиблих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі