вівторок, 22 травня 2012 05:55

Найвища в світі 634-метрова телевежа відкрилась для відвідувачів

Найвища в світі 634-метрова телевежа відкрилась для відвідувачів
Фото: archi.ru

Найвища в світі телевежа "Небесне дерево" відкриється у вівторок для відвідувачів в японській столиці Токіо.

Телевежа вже прийняла на себе радіомовлення в FM-діапазоні. Японські телеканали приступлять до її використання в наступному році. Але це лише частина функцій "Небесного дерева". До послуг відвідувачів, крім традиційних оглядових майданчиків, надано цілий розважальний комплекс, що включає огляд самої вежі, ознайомлення з історією довколишнього району, відвідування океанаріуму і планетарію, магазинів і ресторанів.

Близько чотирьох сотень співробітників, які забезпечують прийом гостей, більше двох місяців проходили щоденні тренінги, щоб відпрацювати всі можливі ситуації і зустріти гостей так, щоб у них виникло бажання повернутися знову.

До липня квитки у відкритий продаж не надходять, їх можна тільки замовити по броні. Квитки на перші після відкриття дні були розпродані в Інтернеті в перші ж півгодини.

Висота телевежі разом з антеною становить 634 метри. Це вище аналогічної телевежі в Гуанчжоу в Китаї, висота якої не перевищує 600 метрів.

У будівництві телевежі, яке почалося в липні 2008 року, брали участь 580 000 чоловік. Всього на її створення було витрачено 65 мільярдів ієн (812 мільйонів доларів).

Зараз ви читаєте новину «Найвища в світі 634-метрова телевежа відкрилась для відвідувачів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі