середа, 16 лютого 2011 13:08

Найгарнішій нареченій Києва хотіли подарувати путівку до Єгипту (ФОТО)
11

Фото: Фото: Тарас Подолян / Gazeta.ua

У столичному Українському Домі під час весільної виставки розіграли поїздку до Туреччини. Усі відвідувачі голосували за розвішані у холі фото дівчат у білих сукнях.

Найгарнішою нареченою визнали 24-річну Віолету Щербу. В умовах конкурсу зазначалося, що путівки будуть до Єгипту. Але через революцію країну довелося змінити.

"Ми з Мішою одружилися 12 вересня минулого року. Сукню вибирали разом. Ми живемо в Тернополі, але за сукнею я захотіла поїхати до Львова. Переміряла всі, які тільки могла знайти. Вибрала у формі рибки", - розповіла Віолета.

Рекомендації щодо вибору весільних суконь дав спеціаліст та власник весільного салону.

"Силуетів весільних суконь всього п'ять. Вони всі повторюються. Тому дівчатам раджу обирати не те, що модне, а те, що підходить саме вам", - розповів Gazeta.ua власник салону "Максима" Марін Гуралюк.

"Якщо невисокий зріст, брати пишну сукню не варто, вона візуально зробить з вас м'ячика. Якщо ноги недостатньо довгі, то треба вибрати сукню в стилі ампір. Це не модель для вагітних, це класичний крій, який подовжує ноги. Дівчатам, яких не задовольняють розміри своєї талії, підійде сукня-трапеція. Модна зараз модель "рибка" сама створює фігуру жінки - робить випуклими стегна, візуально зменшує талію і збільшує груди", - рекомендував він.

За його словами, не варто брати весільну сукню на прокат.

"Розповідали, що у Росії сукні, які кілька разів у прокат здавали, коли вони вигляд втрачають, продають для незаміжніх покійниць. Тоді вся аура, яку наряди у дівчат позбирали, в могилу пішла. Ну і бізнес того підприємця туди ж. Більше він сукнями не торгує", - підкреслив Гуралюк.

Зараз ви читаєте новину «Найгарнішій нареченій Києва хотіли подарувати путівку до Єгипту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі