четвер, 27 січня 2011 10:44

Заради підготовки до весілля наречена принца Вільяма звільнилась з роботи

Заради підготовки до весілля наречена принца Вільяма звільнилась з роботи

Наречена британського принца Вільяма Кейт Міддлтон звільнилася з роботи, аби мати можливість повністю присвятити себе підготовці до майбутнього весілля. Про це пише британське видання журналу Hello! з посиланням на представника королівської сім'ї і друзів самої Кейт. Кохана принца працювала в інтернет-компанії своїх батьків Party Pieces.

Міддлтон працювала на батьків протягом чотирьох років. Вона влаштувалася в батьківську фірму в 2007 році після того, як залишила роботу у відділі закупівель мережі магазинів одягу Jigsaw.

Принц Вільям зробив пропозицію своїй коханій у жовтні 2010 року під час поїздки по Кенії. Пара оголосила про заручини пізніше, в листопаді 2010 року. Незабаром після цього принц і Кейт повідомили, що вибрали датою весілля 29 квітня 2011 року. Одруження принца Вільяма і Кейт Міддлтон відбудеться у Вестмінстерському абатстві.

За словами джерела в Букінгемському палаці, закохані дуже багато часу приділяють питанням організації урочистості та "чудово знають, чого хочуть" від майбутньої церемонії. Співрозмовник видання підкреслив, що Кейт і Вільям збираються зіграти "традиційне англіканське весілля".

"Не майте надію, що в абатстві буде виступати рок-група", - заявив джерело.

Подробиці весілля поки тримаються в секреті, проте деяка інформація про церемонію вже з'явилася в пресі. Так, нещодавно стало відомо, що запрошення на захід будуть відіслані в середині лютого. Очікується, що на церемонії в абатстві побувають близько 1700 осіб, потім королева Єлизавета II влаштує прийом на 600-700 людей у Букінгемському палаці, а ввечері відбудеться урочистий обід з танцями для найближчих друзів Вільяма і Кейт.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Заради підготовки до весілля наречена принца Вільяма звільнилась з роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі