пʼятниця, 28 січня 2011 04:45

Клюєв організував весілля доньки у віденському палаці

Автор: фото з сайта www.youtube.com
  Ольга, донька нардепа-”регіонала” Сергія Клюєва з нареченим Каве
Ольга, донька нардепа-”регіонала” Сергія Клюєва з нареченим Каве

В інтернеті з'явилося відео, на якому нардеп-"регіонал" Сергій Клюєв, 41 рік, видає заміж доньку 16-річну Ольгу. Сергій Клюєв є рідним братом першого віце-прем'єра Андрія Клюєва. Весілля справили 2009 року в австрійському Відні в Ліхтенштейнському палаці-музеї.

Хорватський фотограф Роберт Баласко знімав церемонію на відео. Його вважають одним із найавторитетніших фотографів світу. Ролик виклав в інтернеті як зразок чудової роботи.

Його зняли у формі фільму. Показано, як одягається молодий, як чепурять наречену, як вона біжить червоною килимовою доріжкою палацу. Потім наречений висаджує її з лімузину, а батько веде до вівтаря. Гостей частують наїдками, кожен стіл прикрашений величезними букетами білих квітів. Артисти виконують перед гостями українські народні танці. Молодий на ім'я Каве, вочевидь, за національністю є представником одного із закавказьких народів. Тож були народні танці й із боку молодого. Насамкінець молодята розрізають великий білий торт.

Друге відео присвячене лише парі — там вони гуляють і танцюють на вуличках Відня, цілуються в холі палацу, потім визирають із вікна. Каве стає ззаду й обіймає Ольжин живіт — помітно, що вона на п'ятому чи шостому місяці вагітності.

Зала Ліхтенштейнського палацу-музею має 600 кв. м. Це найбільша віденська зала в стилі бароко. Її оренда коштує 2090 євро за годину. У цю ціну входить оздоблення квітами столу, за яким проводять церемонію одруження, обслуговування, музична програма — хор, фортепіано або скрипка та арфа, послуги фотографа, оренда лімузину чи кінного екіпажа.

— Це справді весілля доньки Сергія Петровича. Не монтаж. Чому про це стало відомо зараз — не знаю і не маю поняття, коли воно взагалі було, — каже "ГПУ" помічник нардепа — Сергій.

Сергій Клюєв зі старшим братом Андрієм володіють корпорацією "Укрпідшипник", куди входять підприємства кольорової металургії та "Активбанк". Три роки тому їхні статки оцінювали в $635 млн. Сергій є керівником групи з міжпарламентських зв'язків з Австрійською Республікою.

Зараз ви читаєте новину «Клюєв організував весілля доньки у віденському палаці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі