вівторок, 15 березня 2022 09:32

Спецтема: Війна Росії проти України

На сьогодні погодили 9 гуманітарних коридорів

На сьогодні погодили 9 гуманітарних коридорів
"Ми знаємо про величезну проблему в Іванкові і проацюємо над тим маршрутом. Я щиро сподіваюся, що нам вже завтра вдасться відкрити такий гуманітарний коридор", - зазначила міністерка Фото: прінт-скрін відео

На сьогодні, 15 березня, погодили 9 гуманітарних коридорів.

Про це на брифінгу заявила міністр із питань реінтеграції окупованих територій Ірина Верещук, пише Gazeta.ua

Донецька область: з Бердянська до Маріуполя виїде гуманітарний вантаж з медикаментвами ліків, води, продуктів, а на зворотньому шляху забере жінок, дітей і всіх, хто потребує з Маріуполя до Запоріжжя.

Київська область: з сіл Богданівка, Нова Богданівка — в місто Бровари, з села Бобрик — в місто Бровари.

"Ми знаємо про величезну проблему в Іванкові і проацюємо над тим маршрутом. Я щиро сподіваюся, що нам вже завтра вдасться відкрити такий гуманітарний коридор", - зазначила міністерка.

Сумська область: з міста Суми, Тростянець, Лебедин, Шостка, Конотоп — до міста Полтава. Харківська область: з села Оскол.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За день вдалося евакуювати 5,5 тис. людей

"Я хочу вас запевнити, що уся інформація, яку ви подаєте у Фейсбуку, іншими каналами приходить до нас, ми її обробляємо і обіцяємо, що не залишимо нікого. Ми пам'ятаємо, знаємо і дуже хочемо вас врятувати", - сказала Ірина Верещук.

У Маріуполі кількість жертв від обстрілів російських окупантів серед мирного населення може наближатися до 20 тис. осіб. Офіційні дані не відповідають дійсності, заявив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко в ефірі "Настоящее время". "Щодо загиблих мирних мешканців у нас є дані, які не відповідають дійсності, тому що вони отримані від поліції, погоджені з медустановами. Це мала жменька людей, про яких ми знаємо. На вчора це було 1800 з невеликим людей", - зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «На сьогодні погодили 9 гуманітарних коридорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі