середа, 05 січня 2011 13:15

Міліція знайшла викрадені 22 млн і вбивць російських інкасаторів (ФОТО)

За рішенням суду арештовано двох затриманих у справі про напад на інкасаторів у Петербурзі.

"Злочин розкрито, особи, що його скоїли, вчора ввечері заарештовані", - повідомив сьогодні журналістам начальник слідчого управління СК Росії по північній столиці Андрій Лавренко.

"Вилучена практично вся викрадена готівка - понад 22 мільйонів рублів. Ми продовжуємо виявлення викрадених грошей (решта 3 мільйони), в тому числі досліджуючи можливу причетність до злочину третьої особи, якій, можливо, відійшла частина викрадених коштів", - уточнив він, передає "Інтерфакс".

Напад на інкасаторів був здійснений вранці 28 грудня у будинку номер 168 по Ленінському проспекту. Двоє злочинців дочекалися моменту, коли інкасатори виносили з приміщення сумку з грошима, і відкрили по них вогонь. Обох охоронців вбили на місці. Ховаючись з місця злочину, злочинці вбили чоловіка, що гуляв з собакою. Сума викраденого становила близько 25 мільйонів рублів. Було порушено кримінальну справу за двома статтями - ст.105 (вбивство) і 162 (розбій) КК РФ.

Як з'ясувало слідство, зброю злочинці ховали в дитячій колясці. Саме вона і допомогла в підсумку вийти на слід злочинців. Підозрювані - два уродженця Петербурга Сергій Єгоров, 1970 року народження, і Максим Пономарьов, 1975 року народження - були затримані.

Зараз ви читаєте новину «Міліція знайшла викрадені 22 млн і вбивць російських інкасаторів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі