вівторок, 28 грудня 2010 16:30

Заради $ 1 млн у Петербурзі розстріляли двох інкасаторів і перехожого (ФОТО)

28 грудня близько 10 години ранку за московським часом у Санкт-Петербурзі було скоєно зухвале пограбування інкасаторів - двоє злочинців заволоділи сумкою з 25 мільйонами рублів (майже $1 млн). Пітерські ЗМІ повідомляють цифру 30 мільйонів.

Вони розстріляли співробітників інкасаторської службb, а також убили випадкового перехожого, який опинився у них на шляху.

Трагічний інцидент стався біля будинку № 168 по Ленінському проспекту. Згідно з поширеною низкою ЗМІ інформацією, двоє злочинців були одягнені як подружня пара з коляскою.

Не викликавши підозр в інкасаторів, бандити дочекалися, поки ті не вийшли з будинку з грошима, після чого практично в упор розстріляли їх і зникли з місця події.

Ще однією жертвою злочинців став випадковий перехожий, який вигулював собаку, і опинився на шляху бандитів.

"Близько 10:00 мск вівторка біля будинку № 168 по Ленінському проспекту двоє злочинців напали на інкасаторів, розстріляли їх і викрали сумку. Втікаючи з місця злочину, злочинці вбили чоловіка, що гуляв з собакою", - прокоментував офіційний представник Слідчого управління СК Росії по Санкт -Петербургу Сергій Капітонов.

За фактом скоєного злочину вже порушено кримінальну справу за двома статтями - ст.105 (вбивство) і 162 (розбій) КК РФ.

За матеріалами Інтерфакс

Зараз ви читаєте новину «Заради $ 1 млн у Петербурзі розстріляли двох інкасаторів і перехожого (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі