понеділок, 13 лютого 2017 14:07

"Ми ж брати!", - телеведуча про безкорисливу взаємодопомогу українців

"Ми ж брати!", - телеведуча про безкорисливу взаємодопомогу українців
styler.rbc.ua

Телеведуча одного із каналів Наталія Влащенко потрапила в неприємну ситуацію на дорозі. Потребувала допомоги. Переконалася, що українці виручать у будь-якій ситуації, незважаючи на погоду.

Про це написала у Facebook.

"Зранку їхала на роботу і на сільській дорозі зустрічний джип спровокував мене на різкий поворот кермом. Під колесами — лід. В результаті - машина в снігу на узбіччі. Я спізнююся на зйомки. Подзвонила чоловікові. Сказав: під'їду через 10 хв. А далі почалося неймовірне. Кожна машина зупинялася і пропонувала допомогу. Один чудовий рум'яний молодий пан був особливо наполегливим. Казав, коли там чоловік ще під'їде. Пропонував смикнути. Загалом, через 5 хв було все залагоджено. І коли я, від'їжджаючи, сказала йому: "величезне спасибі!", він закричав мені вслід чудову фразу: "Дурниці! Ми ж брати!", - пише Влащенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажирам автомобіля двічі допомагали рятувальники

Журналістка зауважила, що таке ставлення нагадало їй часи Майдану 2014 року.

"Цілу дорогу думала, які у нас класні люди. Коли з кожної машини на тебе дивляться очі " допомога потрібна?"- відчуваєш себе, як на Майдані на початку 2014-го... Незрозуміло тільки, як ми дозволили цим паскудам все це розтоптати", - додала Наталія.

Автомобіль Toyota Prado застряг у снігу в Вовчанську. Рятувальники витягли його із замету з допомогою тягача .

Зараз ви читаєте новину «"Ми ж брати!", - телеведуча про безкорисливу взаємодопомогу українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі