понеділок, 22 травня 2017 14:58

Марії Борисенко на слухові імплантати потрібні 1,5 млн грн

Автор: Катерина Левицька
  Марія Борисенко має двосторонню глухоту
Марія Борисенко має двосторонню глухоту

3-річна Марія Борисенко з Нікополя Дніпропетровської області має сенсоневральну глухоту 4-ї стадії. За такого діагнозу слухові апарати не ефективні. Потрібні кохлеарна імплантація вух. На це треба 1,5 млн грн.

"Маша народилася на 28-му тижні. Важила 970 грам. Не могла самостійно дихати. Після тривалого перебування в лікарнях ми пройшли курси реабілітації у неврології. Донечка довго не могла стати на ноги. Але, завдяки реабілітації та домашньому масажу, в 1,9 року зробила перші кроки. Тепер ходить майже самостійно.

Під час лікування в реанімації дитині давали сильні антибіотики. Вони дали ускладнення на вуха. Тепер донечка взагалі нічого не чує. Маші ставили слухові апарати, але за такого діагнозу вони не допомагають. Потрібна тільки кохлеарна імплантація обох вух. Один прилад коштує понад 750 тисяч гривень. Нас поставили на чергу 346-ми.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Максим Сєров отримав тяжкі опіки - потрібна допомога

Як довго треба чекати, важко сказати. Операцію треба встигнути зробити до 5 років. Єдиний, можливо, швидкий збір грошей, за допомогою небайдужих людей. Звертаюся, будь ласка, допоможіть моїй донечці почути мій голос і навколишній світ", - розповіла Gazeta.ua мати Катерина Левицька.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку - 4731 1856 1102 4081 (Левицька Катерина Сергіївна), контакти - 068 463 66 13.

Зараз ви читаєте новину «Марії Борисенко на слухові імплантати потрібні 1,5 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі