пʼятниця, 19 травня 2017 17:53

Максим Сєров отримав тяжкі опіки - потрібна допомога

Автор: Фото зі сторінки Христни Ноговициної у Фейсбуці
  Максим Сєров, 2,7 роки, з міста Дубно Рівненської області
Максим Сєров, 2,7 роки, з міста Дубно Рівненської області

Максим Сєров, 2,7 року, з міста Дубно Рівненської області перебуває в обласному опіковому центрі. Хлопчик має опіковий шок і 35% опіків голови, тулуба, рук і ніг. На лікування щодня потрібні від 1000 до 3000 грн.

"Це трапилося 25 квітня. Я варила суп. До плити була повернута спиною, бо готувала бутерброди. Раптом відчула на ногах окріп і плач Максимка. Він якимось чином перевернув каструлю з супом. Сам лежав на підлозі, весь у бульйоні. Я його швидко підхопила й почала стягувати з нього одяг. Викликала "швидку". Першу добу ми перебували в райлікарні. Наступного дня нас "швидкою" доставили до опікового відділення Рівного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валерія Шабала перенесла три інсульти, в неї відмовили нирки – терміново потрібна допомога

Одну операцію йому зробили, наклали штучну свинячу шкіру. Тричі на тиждень, через день, роблять під загальним наркозом чистку шкіри і перев'язки. Завтра робитимуть наступну операцію. Накладатимуть його шкіру. Таких операцій буде кілька. В опіковому відділенні будемо ще до 1,5 місяця, а потім треба проходити реабілітацію. На лікування витрачаємо в день від 1000 до 3000 тисяч гривень. Крапають по 7 крапельниць, кров і плазму. Звертаюся до небайдужих людей допомогти нам на лікування", - розповіла Gazeta.ua мати хлопчика Іванна Сєрова.

Автор: Фото зі сторінки Христни Ноговициної у Фейсбуці
  Хлопчик має опіковий шок і 35% опіків голови, тулуба, рук і ніг.
Хлопчик має опіковий шок і 35% опіків голови, тулуба, рук і ніг.

Реквізити для допомоги:

Карта Приватбанку - 5168 7573 1583 3964 (Сєрова Іванна Олександрівна),

Контакти - 099-540-74-36.

Зараз ви читаєте новину «Максим Сєров отримав тяжкі опіки - потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі