субота, 26 березня 2022 07:19

Спецтема: Війна Росії проти України

Львів'янка працювала служницею у доньки Пєскова - нардеп

Львів'янка працювала служницею у доньки Пєскова - нардеп
Єлизавета Пєскова, донька прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, взяла у служниці жінку зі Львівщини. Фото: segodnya.ua

У паризькій квартирі Єлизавети Пєскової, доньки прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, роль служниці виконувала львів'янка на ім'я Ілона.

Про це пише видання "Сьогодні".

Про це стало відомо випадково. Все почалося з того, що 2 роки тому нардеп Олексій Гончаренко вирішив показати, як саме донька Пєскова мешкає в Парижі, в елітній квартирі на проспекті Віктора Гюго.

Гончаренко прийшов у будинок 161 і зателефонував до квартири Пєскових. Те, що відбувалося, знімав на камеру. Двері Гончаренку відчинила дівчина років 36, яка, на думку Гончаренка, була або гувернанткою, або служницею у Пєскових.

За роликом, який Гончаренко виклав потім у соцмережі, жителі Стрильбичого Самбірського району Львівської області впізнали у цій дівчині свою односельчанку.

"Щойно побачили це відео, то впізнали на ньому Ілону, - розповілиу її селі. – Тепер побоюємося, щоб вона не допомагала Росії в агресії проти України. Адже вона працювала, а може, й досі працює у Пєскових".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У СБУ пояснили, що сталося з Шойгу та Герасимовим

Журналісти звернулися за коментарем до спецслужб. Там поки що цю інформацію перевіряють. Також з`ясовують, чи справді на відео мешканка села Стрильбіче на ім`я Ілона і чи не допомагає вона агресору.

"Вона українка. Мені навіть писали, що люди її впізнали, – каже Олексій Гончаренко. - Вважаю, що працювати на сім'ю Пєскових – це працювати проти України".

У Пєскова – п'ятеро дітей від двох шлюбів. Дехто з них також живе у Парижі. США ввели персональні санкції проти прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова, а також членів його сім'ї, зокрема Єлизавети Пєскової.

Зараз ви читаєте новину «Львів'янка працювала служницею у доньки Пєскова - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі