понеділок, 05 серпня 2024 10:05

Літаки F-16 вже працюють на фронті - офіцер

Літаки F-16 вже працюють на фронті - офіцер
Українські війська вже застосовують на фронті західні винищувачі F-16. Фото: t.me/TCH_channel

Українські військові на передовій вже відчувають підтримку винищувачів F-16.

Однак, поки не варто говорити про подробиці. Адже ворога слід вводити в оману. Про це в ефірі телеканалу Київ 24 розповів офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка Сергій Цехоцький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Потрібно знищувати російську ППО: аналітики прокоментували прибуття F-16 в Україну

"Так, відчули, подробиць не розповідаємо", - сказав військовий.

За його словами, літаки F-16 вже працюють на фронті.

"Скажу так, сьогодні держава в особі керівництва навчилася не говорити передчасно ті речі, які не потрібно знати ворогу. І це дуже радує. Ворога постійно потрібно вводити в оману, перехитрювати, не давати йому навіть найменших натяків на те, що у нас є, і що ми будемо робити. Нехай очікує постійно "подарунків". І так скоріше ми наблизимо нашу перемогу", - наголосив Цехоцький.

Україна отримала американські винищувачі F-16, повідомив 4 серпня президент Володимир Зеленський. За його словами, українські військові вже почали використовувати ці літаки.

За словами головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського, з появою в Україні винищувачів F-16 буде більше збитих ракет і літаків, якими російські злочинці атакують українські міста.

Зараз ви читаєте новину «Літаки F-16 вже працюють на фронті - офіцер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі