четвер, 26 лютого 2009 12:36

Лікар убив і намагався розчленувати чоловіка

Лікар убив і намагався розчленувати чоловіка

У Запоріжжі лікар убив і намагався розчленувати місцевого жителя.

Як повідомили у керівництві Запорізького главку міліції, злочин був скоєний напередодні в одному з будинків у центрі міста.

"Напередодні ввечері у квартирі лікаря, що раніше працював травматологом в одній з відомчих поліклінік Запоріжжя, було виявлено тіло чоловіка без голови з шістьма ножовими пораненнями", - повідомили в міліції.

У квартирі лікаря знайшли тіло без голови

На даний момент встановлено, що наніс поранення чоловіку, а потім намагався розчленувати тіло з метою приховання злочину, господар квартири. Обставини і причини здійснення злочину встановлюються.

Порушено кримінальну справу за статтею 115 Кримінального кодексу України - умисне вбивство. Ведеться слідство.

Нагадаємо, на початку лютого працівники міліції в Луганській області затримали двох чоловіків, які з метою заволодіння квартирою вбили, розчленували і закопали поблизу Алчевська тіло її 80-річної господині.

Також нагадаємо, охоронець одного з будмайданчиків Одещини убив свого товариша по чарці й розчленував тіло бензопилою.

Вбивця розповів, що ввечері, після спільного вживання спиртних напоїв із загиблим, у вагончику охорони виникла сварка, в ході якої затриманий завдав товаришеві по чарці декілька ударів сокирою по голові. Удари виявилися смертельними. Надалі, для приховання слідів злочину, труп було винесено на територію будівельного майданчика і за допомогою електропили розчленовано на дві половини і присипано сміттям.

За матеріалами УНІАН, Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Лікар убив і намагався розчленувати чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі