вівторок, 07 серпня 2007 15:43

Пенсіонерка убила і розчленувала свою матір на 200 частин

Вбивство було здійснене 21 липня в селі Озерево Бокситогорського району Ленінградської області. 58-річна пенсіонерка під час нервового зриву каменем ударила по голові свою 87-річну матір Прасковью, яка від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події.

З метою заховання злочину вбивця розчленувала труп матері сокирою більш ніж на 200 фрагментів, проте пильних сусідів насторожило зникнення старенької Праськов"ї З.

6 серпня під час дізнання в Ефімовському ОВД 58-річна дочка раптово впала в істерику і зізналася у вбивстві власної матері, а також в тому, що частини її тіла вона закопала в різних місцях. Надалі було зібрано до 200 фрагментів трупа.

Після визнання в будинку, де жили вбивця і жертва, вилучено 5 сокир, ніж, камінь і обробну дошку із слідами крові. Збуджена кримінальна справа по статті 105 частина 1 УК РФ (вбивство), повідомляє ІА "Росбалт-Петербург".

Зараз ви читаєте новину «Пенсіонерка убила і розчленувала свою матір на 200 частин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі