вівторок, 17 травня 2011 12:25

Кровосісі з FEMEN показали груди через велелюбного директора МВФ
7

Жіночий рух FEMEN засуджує злочинні дії глави МВФ Домініка Стросс-Кана, який перебуває під арештом за спробу згвалтування покоївки. На думку руху, дії глави МВФ цілком укладаються в логіку діяльності підконтрольного йому організації, "її основний принцип - трахай тих, хто слабший". У FEMEN також заявили, що чекають об'єктивного розслідування інциденту.

"Сподіваємося, що ця історія стане повчальною як для українських правоохоронців, так і для місцевих можновладних кобелів, які збожеволіли від вседозволеності", - заявили в організації.

Нагадаємо, главу МВФ звинувачують у спробі згвалтування і незаконному позбавленні волі. Звинувачення проти Стросс-Кана висунуті на підставі показань 32-річної покоївки нью-йоркського готелю Sofitel.

Вже повідомлялося, що Стросс-Кан заперечує свою провину. 16 травня його адвокати заявили про те, що у їх підзахисного є алібі: за їхніми словами, глава МВФ покинув готель близько 12 години в суботу, 14 травня, тоді як постраждала стверджує, що він накинувся на неї близько першої години дня.

Як відомо, адвокати Стросс-Кана пропонували звільнити їх підзахисного під заставу в 1 мільйон доларів і взяти з нього зобов'язання не залишати Нью-Йорка, однак суд відхилив їх клопотання.

Зараз ви читаєте новину «Кровосісі з FEMEN показали груди через велелюбного директора МВФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі