понеділок, 16 травня 2011 21:06

Главі МВФ загрожує до 74 років ув'язнення

Главі МВФ загрожує до 74 років ув'язнення

Главі МВФ Домініку Стросс-Кану загрожує до 74 років ув'язнення за сімома звинуваченнями, передає Франс прес з посиланням на документи нью-йоркського суду.

Главу МВФ звинувачують у сексуальних домаганнях до покоївки в готелі в Нью-Йорку.

У понеділок суд відхилив прохання Стросс-Кана про звільнення його під заставу і постановив, що він повинен залишатися в попередньому ув'язненні щонайменше до розгляду звинувачень.

Нагадаємо, Стросс-Кана затримали в суботу в Нью-Йорку на борту літака за десять хвилин до вильоту до Парижу. Він підозрюється в домаганнях до покоївки в номері люкс готелю Sofitel на Таймс-Сквер - Стросс-Кану пред'явлені звинувачення "в спробі зґвалтування, насильницької дії сексуального характеру, незаконному позбавленні волі".

Раніше в понеділок адвокати Стросс-Кана повідомили, що у їх підзахисного є алібі. За їх словами, він виїхав з готелю за півгодини до передбачуваного нападу на покоївку і обідав з дочкою, перш ніж відправитися в аеропорт.

Як відомо, Стросс-Кан вважається головним опонентом Ніколя Саркозі в боротьбі за президентське крісло на виборах у 2012 році.

Зараз ви читаєте новину «Главі МВФ загрожує до 74 років ув'язнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі