вівторок, 18 червня 2024 12:34

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти могли захопити Новоалександрівку - британська розвідка

На Донбасі російські окупанти могли взяти під контроль село Новоолександрівка.

Це створює загрозу для одного з основних шляхів постачання Сил оборони на сході, повідомило 18 червня Міністерство оборони Великої Британії у Twitter.

"Армія РФ, імовірно, узяла під контроль село Новоолександрівка, розташоване приблизно за 20 км на північ від Авдіївки Донецької області. У цьому районі протягом року точилися запеклі бої. Росія поступово просувалася вперед з моменту захоплення Авдіївки в лютому", - йдеться у свіжому звіті британської розвідки.

Автор: deepstatemap.live
  Росіяни могли захопити Новоалександрівку
Росіяни могли захопити Новоалександрівку

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія за добу втратила 16 танків і понад 1230 окупантів

Окупація ворогом Новоолександрівки Донецької області дозволить РФ наблизитися до дороги Т-05-04, яка є одним з основних шляхів постачання Сил оборони на сході.

"Імовірно село Воздвиженка стане наступною метою Росії, яка планує перерізати дорогу і порушити українську логістику", - додали в огляді.

Північна Корея відправила до Російської Федерації контейнери, в яких могло бути близько 5 млн артилерійських снарядів. Заради шансу на перемогу російський диктатор Володимир Путін прагнутиме до тіснішої співпраці з Північною Кореєю у сфері безпеки, особливо в галузі військових постачань, пише Bloomberg із посиланням на заяву міністра оборони Південної Кореї.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти могли захопити Новоалександрівку - британська розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі