четвер, 09 березня 2023 06:00

Кому зірки пророкують безтурботне і щасливе майбутнє – гороскоп на 9 березня

Кому зірки пророкують безтурботне і щасливе майбутнє – гороскоп на 9 березня
Не час призначати першого побачення. Пошуки своєї пари краще відкласти до наступного тижня. Фото: pixabay.com

9 березня не варто прагнути укріпити те, що розвалюється. Особливо якщо йдеться про стосунки чи співробітництво. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зростатиме непорозуміння між керівниками й підлеглими, - говорить астрологиня. – Це негативно впливатиме на продуктивність праці. Не час призначати першого побачення. Пошуки своєї пари краще відкласти до наступного тижня. Намагайтеся менше висловлювати свою думку про чужі недоліки чи помилки. Люди погано реагуватимуть на критику. Лише наживете собі ворогів. Відмовтеся від покупки авто чи побутової техніки. Пізніше доведеться часто їх ремонтувати. Щасливе і безтурботне майбутнє зірки пророкують Тельцям, Ракам, Козерогам і Водоліям".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Переїзд і зміну місця роботи плануйте на вихідні. Відстороніть від власних фінансів родичів і друзів. Це тиждень повернення кармічних боргів. Не сійте зла. Як би хто не ставився до вас, залишайтеся порядними.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Загрузнете у справах, які не доробили попереднього тижня. Не поспішайте доводити все до ума. Зачекайте. Частина проблем розсмокчеться сама. Підтримайте близьких матеріально. Але позичати гроші не слід. Вони до вас не повернуться.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Постраждаєте через самовпевненість. Не намагайтеся вперто стояти на своєму. Поважайте інші точки зору. Кохані відстоюватимуть власну думку. Знайдіть у собі сили поступитися. Особливо коли йдеться про вибір кольору шпалер чи кухонного приладдя.

Рак (22 червня – 22 липня)

Відсутність романтичного настрою заганятиме у сумні спогади. Озирніться навколо. Поруч є люди, які не зводять з вас очей. Ваша іронія не подобатиметься тим, хто вас оточує. Утримайтеся від глузування із друзів і колег.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Помилково здаватиметься, що весь світ біля ваших ніг. Не втрачайте відчуття реальності. Щоб чогось досягти, доведеться багато працювати. Зосередьтеся на своїй оселі. Позбудьтеся зайвого. Генеральне прибирання допоможе зробити ваше житло світлим та комфортним.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Здаватиметься, що справи не можливо зрушити з місця. Годі нервувати. Зосередьтеся, оберіть власну стратегію дій. Не варто перейматися за долю стосунків. Все налагодиться без вашої участі у цьому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для кого цей місяць стане найщасливішим – любовний гороскоп на березень

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Заздритимете більш успішним друзям і колегам. Це заважатиме вашим справам. Зосередьтеся на роботі. Гроші надійдуть після обіду. Ви можете заробляти більше. Для цього достатньо вивчити англійську. Збільшуйте словниковий запас, слухайте подкасти іноземною.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не втрачайте віри, навіть коли усі навколо здаються. Ваша впевненість у завтрашньому дні творитиме справжні дива. Гарно пройдуть переговори і підписання важливих договорів. Нові таланти відкриєте у собі та в дітях. Добре придивіться, перш ніж зважитеся відвести їх на бокс чи футбол. Можливо, їм ближче до душі музика і малювання.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Це день радикальних змін. Підвищується працездатність. Сил вистачатиме на все. Не опустіть можливості покращити матеріальне становище. Гарно пройдуть косметичні процедури. Менше їжте. Налягайте на воду. Це допоможе очистити організм від шлаків.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Винирнете зі сплячки і помітите, які успіхи вас чекають попереду. Подумайте, чого бажаєте і які навички треба засвоїти, аби досягти більшого. Не робіть ідола зі своїх обранців. Дозвольте їм понудьгувати і деякий час провести на самоті.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вас переповнюватимуть натхнення та енергія. Не витрачайте часу на телефонні балачки. Зараз вам вдаватиметься більше, ніж будь-кому. Особливо продуктивними будете на світанку. Не зловживайте кавою, уникайте спиртних напоїв.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Плани на майбутнє складайте увечері. Ви краще бачитимете, що чекає на вас, колег і конкурентів. Набридне терпіти. Стримуйте свій егоїзм. Не шукайте пригод на власну голову. Годі змінювати одного партнера на іншого. В інтернеті гідної пари вам зараз не знайти.

Астрологиня здивувала прогнозом на 6-12 березня. Вона назвала знаки, які відчують себе справжніми щасливчика.

Зараз ви читаєте новину «Кому зірки пророкують безтурботне і щасливе майбутнє – гороскоп на 9 березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі