субота, 20 січня 2024 11:35

"Катують Соловйовим": Гіркін поскаржився на пропаганду в СІЗО

"Катують Соловйовим": Гіркін поскаржився на пропаганду в СІЗО
Російському терористу Ігорю Стрєлкову в СІЗО вмикають ефіри Володимира Соловйова. Фото: 5.ua

Російський терорист та військовий злочинець Ігор Стрєлков-Гіркін, якого тримають в СІЗО за звинуваченням в екстремістській діяльності, заявив, що в ізоляторі його "катують Соловйовим".

Там тричі на день вмикають ефіри пропагандиста Володимира Соловйова. Про це пише російський Telegram-канал Mash.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гіркін з в'язниці оцінив ситуацію на фронті: не виключає прорив ЗСУ

Вранці Гіркіна змушують слухати ефіри по радіо, а вдень і ввечері - дивитися їх по телевізору. Терористові при цьому забороняють вимикати трансляції або робити звук тихіше.

За інформацією Telegram-каналу, Гіркіна тримають в одиночній камері, де навіть немає з ким поговорити. Єдине місце, де він може не слухати і не бачити Соловйова, - це зала судових засідань.

"Одне з них пройшло 18 січня, там прокуратура запросила для обвинуваченого 4 роки та 11 місяців за статтею про публічні заклики до екстремістської діяльності", - йдеться у повідомленні.

Російський терорист і колишній офіцер Ігор Гіркін боїться повторити долю ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, який загинув в авіакатастрофі.

За його словами, спусковим гачком для його арешту стала зовнішня і внутрішня нестабільність Росії. А також те, що влада відчуває своє хитке становище.

Зараз ви читаєте новину «"Катують Соловйовим": Гіркін поскаржився на пропаганду в СІЗО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі