пʼятниця, 08 грудня 2023 08:56

Гіркін у СІЗО боїться, що його вб'ють

Гіркін у СІЗО боїться, що його вб'ють
Терорист Ігор Гіркін заявив, що його можуть вбити. Фото: slovoidilo.ua

Російський терорист і колишній офіцер Ігор Гіркін (Стрєлков) боїться повторити долю ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, який загинув в авіакатастрофі.

Про це Гіркін, який перебуває в російському СІЗО, заявив в інтерв'ю виданню "Baza".

За його словами, спусковим гачком для його арешту стала зовнішня і внутрішня нестабільність Росії. А також те, що влада відчуває своє хитке становище.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Росії продовжили арешт Гіркіну

"Мій арешт стався за місяць після заколоту Пригожина. Найбільше я боюся, що замість звичайного кримінального покарання мене "амністують" так, як і Пригожина", - сказав Гіркін.

Він також зазначив, що після винесення вироку для нього не залишиться місця на Землі, де б він визнавався законослухняним громадянином.

"На Заході я вже визнаний терористом після вироку Гаазького трибуналу. А на батьківщині на мене, мабуть, чекає сумнівна слава екстреміста", - додав Гіркін.

Російський терорист Ігор Гіркін з ув'язнення оцінив ситуацію на фронті. Він вважає, що російські війська будуть "менш здатними до наступальних операцій, ніж зараз" до весни 2024 року. Про це передає Інститут вивчення війни (ISW)

Дружина Гіркіна Мирослава Регінська оприлюднила лист чоловіка від 26 жовтня.

Зараз ви читаєте новину «Гіркін у СІЗО боїться, що його вб'ють». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі