вівторок, 28 квітня 2009 15:32

Карла Бруні зганьбилася на королівському прийомі (ФОТО)

Вчора президент Франції Ніколя Саркозі і його чарівна дружина Карла Бруні прилетіли до Іспанії з офіційним дводенним візитом.

Їх вітала принцеса Летиція, 36 років, її чоловік - наслідний принц Феліпе, 41рік, король Іспанії Хуан Карлос, 71 рік, і королева Софія, 70 років. Пізніше всі разом обідали в мадридському Палаці Ель Пардо.

Зустріч іспанської принцеси Летиції з першою леді Франції значно підігріла інтерес публіки.

На своєму першому державному візиті до Іспанії з чоловіком Ніколя Саркозі, 54 роки, колишня модель Карла вразила присутніх не тільки своєю темно-синьою сукнею.

У ході зустрічі Карла Бруні порушила протокол, поцілувавши принцесу в обидві щоки.

Сьогодні Ніколя Саркозі обговорить з іспанським прем"єр-міністром Хосе Луїсом Сапатеро традиційні для двосторонніх відносин теми, включаючи боротьбу з баскським тероризмом.

Обидва політики запевняють публіку в своїй дружній прихильності один до одного - не дивлячись на скандал, який вибухнув близько двох тижнів тому: у вузькому колі французьких політиків Саркозі дозволив собі не дуже втішні вислови про світових лідерів, включаючи Сапатеро.

За матеріалами The Sun

Зараз ви читаєте новину «Карла Бруні зганьбилася на королівському прийомі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі