неділя, 08 жовтня 2023 13:05

Ілон Масквіч і таблиця прутні від Арестовича - найкращі меми тижня
22

Цього тижня користувачі соціальних мереж висміяли мемами американського мільярдера, власника Tesla Ілона Маска.

Gazeta.ua зібрала найцікавіше.

У своїй соцмережі Х Маск спробував висміяти президента України Володимира Зеленського картинкою із написом "Коли минуло п'ять хвилин, а ти не попросив допомоги в мільярд доларів". Цим він викликав обурення.

Також у мережі створили меми про колишнього позаштатного радника керівника Офіса президента Олексія Арестовича, мера Києва Віталія Кличка і мера Сум від партії "Батьківщина" Олександра Лисенка, якого затримали на хабарі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арестович добалакався. Обізвав в ефірі з росіянкою секретаря РНБО "чучелом" - відео

Минулого тижня Арестовича теж висміяли. Після того, як з'явилося відео з його семінару, де колишній позаштатний радник заявив про жінок: "От скажіть, що хочеться зробити із цими істотами? Придушити. Причому душити, не відпускаючи".

Народна депутатка Інна Совсун написала на Арестовича заяву до правоохоронних органів.

Раніше у соцмережах створили меми про народного депутата від забороненої партії "Опозиційна платформа - За життя" Нестора Шуфрича, якого посадили у СІЗО.

Також придумали меми про підсанкційного нардепа Олександра Дубінського, якому оголосили підозру у службовому підробленні документів для виїзду за кордон.

Зараз ви читаєте новину «Ілон Масквіч і таблиця прутні від Арестовича - найкращі меми тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі