понеділок, 23 жовтня 2023 06:00

Хто, як не ти: чотири знаки зодіаку стануть суперуспішними

Хто, як не ти: чотири знаки зодіаку стануть суперуспішними
23 жовтня Сонце переходить до знаку Скорпіона. Фото: pixabay.com

23 жовтня – день випробувань для керівників та відповідальних осіб. Утримайтеся від зміни робочого місця. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Увечері Сонце переходить до знаку Скорпіона, - говорить астрологиня. – Проведення рекламних акцій, співбесід, відправка резюме не матиме очікуваного результату. Триває коридор затемнень. Росте дратівливість, бракує терпіння й толерантності. Люди частіше помилятимуться через емоційну неврівноваженість. Не варто братися за відповідальні справи, якщо вони можуть зачекати до наступного понеділка. Не робіть кредитів. Уникайте заборгованості. Протипоказані операції для корекції зору. Не сумнівайтеся у своїх силах. Саме ви зараз здатні гори звернути. Більше уваги приділіть професійним навичкам. Суперуспішними себе відчують Овни, Леви, Терези і Водолії".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Невдалий день для придбання дорогих стильних речей. Бережіть очі від травм. Частіше робіть перерви, працюючи на комп'ютері.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Щоб уникнути неприємностей, обмірковуйте кожен свій крок. Кохані можуть запідозрити вас у зраді. Не давайте їм приводів для ревнощів. Зважтеся на радикальні зміни іміджу. Вам пасуватиме новий колір волосся.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Службові романи заводити не варто. Вони будуть швидкоплинними. Після розриву з коханими вам доведеться змінити роботу.

Рак (22 червня – 22 липня)

Уникайте натовпів. Легко буде підхопити грип чи коронавірус. Одяг і взуття замовляйте в інтернеті. Ціни і швидка доставка приємно здивують.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не намагайтеся приписати партнерам не притаманні їм риси. Вони багато що вирішуватимуть за вашою спиною. Тих, хто звик радитися і приймати спільне рішення, це дратуватиме

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не дозволяйте партнерам сісти собі на голову. Ваша щедрість може вилізти боком. Радійте успіхам дітей. Вони втілять у життя плани, які не вдалося вам.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для яких трьох знаків кінець 2023-го буде найщасливішим періодом у році

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Вашими досягненнями захоплюватимуться. Вас ставитимуть за приклад. Не раз доведеться ділитися досвідом і навчати. Хорошою опорою стануть друзі

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не давайте позики, бо через гроші можете посваритися із родичами. Зачекайте зі зміною місця роботи та проживання. Вдалий період, аби купувати меблі, техніку для кухні, зимові одяг і взуття.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Вірте у долю і власні сили. Зможете здобути те, на що не сподівалися. Самотні мають шанс зустріти свою долю чи познайомитися з людиною, яка давно симпатизує.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не тримайте біля себе людей, які розраховують на вигоду та не відповідають взаємністю. Обтяжливі стосунки руйнуватимуться.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Зумієте об'єднати навколо себе команду однодумців. Легко справлятиметеся зі складними завданнями. Вам довірятимуть, тому доручатимуть справи, які не під силу іншим колегам. Не відмовляйтеся від додаткової зайнятості.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Депресивний стан мине. Повертайте у своє життя позитивні емоції. Згуртовуйтеся навколо людей, які заряджають одне одного позитивом. Не втомлюйтеся шукати власне покликання. Зумієте відкрити у собі нові таланти.

23-29 жовтня - тиждень великих можливостей. Астрологиня назвала п'ять найбагатших знаків зодіаку.

Зараз ви читаєте новину «Хто, як не ти: чотири знаки зодіаку стануть суперуспішними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі