понеділок, 23 жовтня 2023 21:03

Тиждень великих можливостей: астрологиня назвала п'ять найбагатших знаків зодіаку

Тиждень великих можливостей: астрологиня назвала п'ять найбагатших знаків зодіаку
Не розпочинайте стосунки з людьми, заради яких треба йти на великі жертви. Фото: pixabay.com

Тиждень з 23 по 29 жовтня принесе фінансовий успіх тим, хто не втрачає віри у майбутнє і працює, не покладаючи рук. Це плідний період для бізнесменів та людей, які займаються наукою. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Цей тиждень підкаже, хто є справжньою опорою, а хто ставить палиці в колеса, - говорить астрологиня. – Не будьте надто відвертими з новими знайомими. Пам'ятайте: у здоровому тілі – здоровий дух. Записуйтеся у басейн чи тренажерну залу. Не розпочинайте стосунки з людьми, заради яких треба йти на великі жертви. Змарнуєте час. Його краще присвятити собі, бо це тиждень великих можливостей. Найбагатшими знаками зодіаку будуть Тельці, Леви, Скорпіони, Козороги і Водолії".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Ваші успіхи викликатимуть заздрість в колег. Не хваліться досягненнями. Якщо не хочете втратити товариша, не позичайте йому гроші.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Добре почуватимуться ті, хто очистить простір навколо себе від брехливих і заздрісних натур. Не купуйте дорогі речі. Вам частіше ніж іншим знакам траплятимуться браковані товари.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Виникатимуть проблеми з пам'яттю. Користуйтеся нагадуваннями на смартфоні, щоб не забути про дні народження друзів, річницю шлюбу чи важливі родинні свята.

Рак (22 червня – 22 липня)

Є шанс купити нерухомість. Не поспішайте, коли обираєте нову оселю, бо не помітите недоліків, які псуватимуть життя.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Якщо хочете повернути у своє життя багатство та успіх, вивчайте іноземні мови і їдьте на стажування за кордон.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Годі працювати у режимі 24/7. У вихідні відкладіть справи, тоді будете більш продуктивні протягом тижня. Цікаві пропозиції отримаєте у четвер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коли чекати на кінець війни – астрологиня дала прогноз на 2024 рік

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Створіть затишок у домі. Оновіть меблі і техніку. Варто купувати автомобілі, але зачекати з пошуком нерухомості. Відмовтеся від дієти. Харчування має бути повноцінним.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

З'явиться маса нових можливостей. Довіряйте своїм передчуттям, умійте зачекати, ризикуйте та проявляйте наполегливість.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Здобувайте вищу освіту, записуйтеся на онлайн курси. Це вдалий час для навчання та набуття досвіду. Зумієте покращити фінансову становище.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Не варто змінювати зачіску у середу і суботу. Новий образ вам не сподобається. До стоматолога ідуть у вівторок. Успішними себе відчують люди, які займаються торгівлею.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Життя поставить перед вибором: укладати шлюб чи переїжджати до коханих без штампу у паспорті. Цивільні шлюбі будуть недовготривалими. Освідчуйтеся і узаконюйте стосунки.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Робота краще вдаватиметься у вівторок і суботу. Не відмовляйтеся від додаткового заробітку. Беріть з собою на роботу домашні страви. Відмовтеся від фаст-фуду, аби не нагадали про себе шлункові розлади.

Астрологиня розповіла, для яких трьох знаків кінець 2023-го буде найщасливішим періодом у році.

Зараз ви читаєте новину «Тиждень великих можливостей: астрологиня назвала п'ять найбагатших знаків зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі