четвер, 19 жовтня 2023 06:00

Для яких трьох знаків кінець 2023-го буде найщасливішим періодом у році

Для яких трьох знаків кінець 2023-го буде найщасливішим періодом у році
Беріться знову за проблемні питання, які не вдалося розв'язати раніше. Вихід знайдеться неочікувано. Фото: pixabay.com

19 жовтня – день інтелектуальних відкриттів та оригінальних винаходів. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Беріться знову за проблемні питання, які не вдалося розв'язати раніше, - каже астрологиня. – Вихід знайдеться неочікувано. Навчайтеся, спілкуйтеся, шукайте нову інформацію. Радо йдіть на контакт з новими знайомими. Але не ухвалюйте доленосних рішень. Вдало проходитимуть поїздки й відрядження. Пильнуйте під час роботи з гострими предметами. Підвищується ризик отримати виробничі травми. Подбайте про надійне збереження цінних файлів. Частіше траплятимуться випадки втрати документів із секретною інформацією. Для Тельців, Терезів і Козорогів кінець 2023-го буде найщасливішим періодом у році. Використайте ці два місяці, аби якісно змінити своє життя. Зростає ризик зараження на інфекційні хвороби. Вакцинуйтеся від грипу та коронавірусу".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Вдало пройдуть побачення з людьми, яких зустріли в інтернеті. Не минайте сайту знайомств, якщо хочете забути про самотність.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Шукайте своє призначення. Робіть те, до чого лежить душа. Тягнутиме у місця сили. Зустріньтеся з людьми, які змінять ваше ставлення до багатьох речей і допоможуть повернути впевненість у завтрашньому дні.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Не варто йти на співбесіду щодо працевлаштування. Справити гарне враження не вдасться. Відмовтеся від походу по крамницях. Куплені речі не носитимуться.

Рак (22 червня – 22 липня)

Звільніться від усього, що заважає вам бути щасливими. Це день ризикованих фінансових кроків. Торгівельні операції навряд чи будуть вдалими. Купівлю смартфону перенесіть на листопад.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Таланитиме у торгівлі. Гарні заробітки отримають власники продуктових магазинів. На офісних працівників чекають спокусливі пропозиції та цікаві посади.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Постійно переключатиметеся з однієї справи на іншу, тому переслідуватиме відчуття, що нічого не довели до кінця. Будьте впевнені у власних силах, коли ідете на співбесіду чи побачення. Все вдасться.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Температура місцями стрибне до "неймовірних +30°С" - синоптикиня здивувала прогнозом

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Чудовий час для підбору нової дієти. Продумайте здоровий раціон харчування. Залишайтеся тверезими. Добре пройде візит до косметолога. Не варто робити татуювання, пірсинг і перманентний макіяж.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Відчуєте себе коханими та жаданими. Зумієте вдало змінити свою зовнішність, освіжити гардероб і закохати у себе будь-кого.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стережіться заздрощів. Вчинете підло з іншими – все обернеться проти вас. За добро вам відплатять сторицею. Перемагатиме той, хто незважаючи на обставини впевнено рухається вперед.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Ви сильні та активні. Весь світ крутитиметься навколо вас. Можна починати навчання. Оберіть для себе цікавий курс в інтернеті. Не спішіть витрачати гроші. Купите те, до чого швидко втратите інтерес.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Не слід сліпо довіряти чужим словам. Зберігайте критичне мислення. Відкладіть переїзд на нове місце проживання чи перехід на нову роботу. Не варто купувати авто і побутову техніку.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Гроші легко зароблятимуться і йтимуть до ваших рук. Прислухайтеся до своїх бажань. Задумайтеся, чого вам бракує в житті та що зробити для того, аби все почало вдаватися.

Астрологиня розповіла, коли закінчиться сезон затемнень і як він вплине на українців.

Зараз ви читаєте новину «Для яких трьох знаків кінець 2023-го буде найщасливішим періодом у році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі