пʼятниця, 26 липня 2024 07:02

"Хочу йому подивитися в очі": донька Фаріон відреагувала на затримання підозрюваного у вбивстві матері

"Хочу йому подивитися в очі": донька Фаріон відреагувала на затримання підозрюваного у вбивстві матері
Донька Ірини Фаріон Софія Особа відреагувала на затримання підозрюваного у вбивстві. Фото: nta.ua

Донька Ірини Фаріон Софія Особа про затримання підозрюваного у вбивстві матері дізналася із новин, коли йшла Площею Ринок у Львові.

Вона заявила, що хоче побачити затриманого. Про це Особа розповіла в інтервʼю програмі "Говорить великий Львів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затриманим у справі про вбивство Фаріон виявився футболіст. ЗМІ додзвонилися до його батька

"Я йшла Площею Ринок, я це прочитала. І в мене був мороз по шкірі. Я відчула злість, я відчула, що я хочу його побачити. Наживо. Я хочу йому подивитися в очі, я його хочу запитати: "Для чого ти це зробив? Хто тебе замовив це зробити? Скажи мені". Щоб він мені сказав. Я хочу побачити вбивцю своєї мами. Хочу побачити вбивцю маминих онуків - Еви та Дмитра. Вони підростуть, я впевнена, що вони будуть мене питати: "Мамо, а ти його бачила? Ти з ним говорила?", - сказала жінка.

Водночас, за її словами, коли вперше дізналася про затримання підозрюваного у вбивстві, страху не відчула.

"Не було страху жодного. Звичайно, що всі органи працюють, роблять все можливе. Якщо це він, якщо він це зробив, він має сидіти довічно", - сказала донька Фаріон.

У Дніпрі 25 липня затримали підозрюваного у скоєнні вбивства мовознавиці і громадської діячки Ірини Фаріон. Затримано 18-річного чоловіка. Тривають необхідні слідчі дії та експертизи.

Ірину Фаріон вбили 19 липня, близько 19:30. Невідомий вистрілив у неї неподалік її будинку у Львові, після чого втік. Мовознавицю госпіталізували з вогнепальним пораненням голови, вона померла у лікарні.

Зараз ви читаєте новину «"Хочу йому подивитися в очі": донька Фаріон відреагувала на затримання підозрюваного у вбивстві матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі