четвер, 14 лютого 2008 09:02

Гурченко відкрито цілувалась з молодим модельєром на очах у чоловіка (ФОТО)

Людмила Гурченко, яка вже декілька років не спілкується зі своїми дочкою і внучкою, відмовляється що-небудь говорити і про правнучку, що з"явилася на світ кілька днів тому.

- Спасибі, але мені такі поздоровлення не потрібні! - роздратовано кинула новоспечена прабабуся у відповідь на теплі слова з нагоди радісної події.

Реакція Людмили Марківни, що з"явилася на дні народження свого близького друга і учасника Fresh Art Аслана Ахмадова, в черговий раз показала, що актриса до цих пір не цікавиться проблемами рідні. Причиною численних сварок стало горезвісне квартирне питання. Після судової тяганини через квартиру, в якій колись жила покійна мати Гурченко, відносини між актрисою, її дочкою Марією і внучкою Оленою зіпсувалися остаточно. І навіть поява на світ правнучки не змогла розтопити лід між родичками - з рідними Людмила Марківна як і раніше не спілкується.

На день народження друга Гурченко разом з чоловіком Сергієм Сеніним приїхала в нічний клуб не в найкращому настрої. Утомлена і бліда, Людмила Марківна, щоб не привертати до себе зайвої уваги, вмить усамітнилася за окремим VIP-столиком в кутку зали. Настрій артистці, зміг підняти тільки іменинник. Ледве Аслан вийшов на сцену, щоб виконати улюблену пісню, як актриса помітно пожвавилася і розцвіла.

Гурченко почала пританцьовувати і загравати зі своїм другом прямо на очах у чоловіка. Недвозначно підіграваючи молодому дизайнерові, Людмила Марківна явно отримувала величезне задоволення. Відразу ж увійшовши до образу коханої привабливого красеня, Гурченко буквально запалала від пристрасті.

Як тільки джазові ритми змінилися традиційною попсою, народна артистка, зіславшись на втому, разом з чоловіком спішно покинула молодіжну вечірку, пише "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Гурченко відкрито цілувалась з молодим модельєром на очах у чоловіка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі