четвер, 25 квітня 2024 16:06

Передача російських активів Україні - у Соловйова сталася істерика, він "наїхав" на владу

Передача російських активів Україні - у Соловйова сталася істерика, він "наїхав" на владу
Пропагандист Володимир Соловйов не розуміє, чому Росія нічого не робить у відповідь. Фото: РосЗМІ

У російського пропагандиста Володимира Соловйова сталася істерика через рішення США передати заморожені активи РФ на потреби України.

Він заявив, що росіян обікрали.

"Вони крадуть наші, вибачте, не що-небудь, а народні гроші. Це гроші наших платників податків. Це гроші кожного з нас. Американські покидьки поцупили гроші російських платників податків", - заявив Соловйов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США готові конфіскувати російські гроші. Але є один нюанс

Його також обурило, що у Кремлі ніяк на це все не відповідають.

"Вони злодії! Ми що, оголосили їх у розшук? Ні. А чому? Усіх тих, хто проголосував за вилучення наших активів. Чому проти них не порушено кримінальних справ? Вони злодії. Мало того. Чому взагалі існує посольство Америки у Росії? А наші там що роблять? Чому тут є німецьке посольство? Геть із країни! Ці люди нам оголосили війну. Хочете воювати? Отримуйте", - сказав пропагандист.

Адміністрація президента Сполучених Штатів Америки підтримує законопроєкт, який дозволить конфіскувати близько $300 млрд заморожених російських активів і направити ці кошти на відбудову України.

Раніше президент України Володимир Зеленський закликав партнерів передати заморожені російські активи.

Зараз ви читаєте новину «Передача російських активів Україні - у Соловйова сталася істерика, він "наїхав" на владу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі