пʼятниця, 02 лютого 2007 12:14

Людмилі Гурченко зробили невдалу пластичну операцію (ФОТО)

Прихильниця пластичної хірургії Людмила Гурченко, 71 рік, постраждала на операційному столі. Після чергового звернення в Інститут краси, обличчя актриси і співачки "прикрашають" глибокі шрами.

Людмила Марківна вирішила, що їй необхідно змінити форму носа. Вона звернулася по допомогу до провідних медиків в одну з московських клінік пластичної хірургії.

Проте лікарі, найімовірніше, неякісно виконали операцію по корекції форми носа, і тепер обличчя актриси спотворене шрамами, які неможливо замаскувати ніякою професійною косметикою.




Фахівці рекомендують жінкам, незадоволеним формою свого носа, лягати на подібні операції у 20-35 років, оскільки в зрілішому віці хірургічне втручання загрожує ускладненнями. За словами пластичних хірургів, після проведення відкритої ринопластики (операції на носі) залишається рубець на шкірній частині перегородки носа, який, як правило, малопомітний. У Гурченко не було видно ніяких слідів втручання фахівців, а зараз, коли почалися ускладнення, шрами понівечили її обличчя.

За словами пластичного хірурга, доктора медичних наук Артема Акопяна, шрами на обличчі Гурченко схожі на трофічну зміну шкіри, яка може перейти в некроз.

- Мені б не хотілося говорити про тяжкі наслідки, але все це досить серйозно, - додав він, повідомляє Твой День.

Зараз ви читаєте новину «Людмилі Гурченко зробили невдалу пластичну операцію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі