четвер, 21 липня 2022 15:00

Грози зі спекою розділять Україну: дали прогноз до кінця тижня

У п'ятницю в Україні найвищою температура повітря буде в західних областях, а також на Одещині: +26...32°С, на Закарпатті до +35°С.

Значно свіжішим очікується повітря на північному сході країни, протягом дня +19...23°С, повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook. У більшості областей 22 липня стовпчики термометрів коливатимуться в межах +24...29°С.

"Дощі з грозами пройдуть у Сумській, Полтавській, Чернігівській, Харківській, Луганській областях, подекуди на Донеччині. На решті території – без опадів. Будемо поступово стежити за подальшим розвитком синоптичної ситуації разом", – йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину України заливатиме, в інших регіонах – спека до +34°С

Автор: facebook.com/tala.didenko
  У п‘ятницю в Україні найвищою буде температура повітря в західних областях
У п‘ятницю в Україні найвищою буде температура повітря в західних областях

У Києві п'ятниця очікується дуже теплою, упродовж дня до +26...28°С. Переважатиме завтра суха сонячна погода.

"Вихідні в Україні загалом будуть гарячими, трохи свіжіші – на північному сході, також спека трохи осяде в неділю у західних областях. Періодичні дощі треба ловити: то на Сході, то на Заході, із закидами на прилеглі області", – додала синоптикиня.

Цього літа в Україні очікуються аномально високі температури. Особливо спекотно буде в західних областях. У серпні температура повітря може відповідати кліматичній нормі, характерній для цього місяця.

Зараз ви читаєте новину «Грози зі спекою розділять Україну: дали прогноз до кінця тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі