пʼятниця, 27 липня 2012 10:08

Громадські активісти закликають світ відмовитись від торгівлі зброєю
8

Країни, які продають зброю - вбивають тисячі людей щороку
Фото: Фото: Reuters
Активісти закликали не сприймати цю проблему лише яке бізнес
Акція проходила зокрема у самому центрі Нью-Йорку

Штучні надгробки з'явилися на березі Іст-Рівер. Таким чином члени Коаліції з контролю над озброєннями вирішили продемонструвати власне ставлення до торгівлі зброєю учасникам нью-йоркської конференції з цього питання. На стилізованих під надгробки дощечках написано: "Дві тисячі людей гинуть через зброї кожен день".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Африка два роки поспіль залишається головним покупцем української зброї

"Тисячі людей були вбиті, поранені, згвалтували, і були змушені тікати зі своїх будинків, в результаті нерегульованої глобальної торгівлею зброєю", - йдеться на сайті організації. Вона виступає за створення законів, що регулюють експорт зброї. Зокрема, члени Коаліції з контролю над озброєннями вказують на те, що Росія продовжує робити в Сирію поставки зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців почали евакуйовувати із охопленої війною Сирії

"Ми потребуємо куленепробивному увагу, яку може допомогти нам в боротьбі зі злом", - звертаються до читачів учасники коаліції на сторінці організації в Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Громадські активісти закликають світ відмовитись від торгівлі зброєю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі