субота, 13 березня 2021 07:00

Гороскоп на вихідні: кому зірки пророкують високі заробітки

Гороскоп на вихідні: кому зірки пророкують високі заробітки
Матимемо Молодик. Зростає внутрішня тривожності. Активізуються страхи. Фото: pixabay.com

13 березня самотнім не варто шукати свою пару. Зав'язані у цей період стосунки – безперспективні. Хоч і можуть спричинити сплеск пристрасті. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Матимемо Молодик, - говорить астрологиня. – Зростає внутрішня тривожності. Активізуються страхи. Загострюються хронічні хвороби. Особливо уважно треба ставитися до вибору продуктів харчування. Збільшиться кількість харчових отруєнь. Рухайтеся обережно. Запобігайте травмуванню. Пильнуйте біля вогню та під час роботи з гострими предметами. Високі заробітки зірки пророкують Овнам, Терезам і Рибам".

Овен

Ви можете дозволити собі бути щедрими. Візьміть на себе фінансування родинного відпочинку. Придбання засобів зв'язку краще відкласти.

Телець

Фінансові обмеження примусять вас змінити плани на вихідні. Розділіть витрати з друзями. Разом організувати вечірку легше.

Близнюки

Комерційна діяльність не буде успішною. Помітно вплинути на існуючий стан справ буде проблематично. Не користуйтеся кредитними картками.

Рак

Кишеня залишатиметься напівпорожньою. Вирушати в далеку дорогу не слід. Коштів на поїздку не вистачить.

Лев

Фінансова ситуація залишатиметься складною. Купуйте лише необхідне. На чиюсь підтримку не слід розраховувати.

Діва

У суботу може з'явитися шанс заробити деяку суму. Скористайтеся нагодою поправити своє матеріальне становище. Гроші знадобляться вам уже в неділю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали 5 продуктів, які треба додати до свого раціону навесні

Терези

Операції купівлі-продажу пройдуть вдало. Вам щаститиме на вигідні пропозиції. Обновіть свій гардероб у суботу. Боржники можуть повернути вам гроші.

Скорпіон

Причиною зайвих витрат стане власна необачність. Куплені речі не задовольнять вас своєю якістю. Помилкові розрахунки принесуть збитки.

Стрілець

Зовнішні обставини примусять вас спорожнити свій гаманець. Не руште відкладених у запас грошей. Попереду складний фінансовий період.

Козеріг

Доведеться стримувати свої бажання. Доходів ледь вистачатиме на життя. Ще й хтось із знайомих чи сусідів через необережність може спричинити збитки.

Водолій

На вас чекають прибутки у вигляді подарунків. Про гроші можете не турбуватися. Близькі радо візьмуть на себе усі витрати.

Риби

Обмеження у фінансах не відчуватимуться. Грошей вистачить на запланований відпочинок. Не беріть роботу на вихідні. Помітного прибутку не буде.

Астрологиня дала прогноз на березень. Цей гороскоп нікого не залишить байдужим.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: кому зірки пророкують високі заробітки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі