четвер, 11 березня 2021 15:10

Назвали 5 продуктів, які треба додати до свого раціону навесні

Назвали 5 продуктів, які треба додати до свого раціону навесні
Астрологиня радить збагатити свій раціон зеленню. Фото: pixabay.com

11 березня з'являться висипи на шкірі. Сходіть до дерматолога. Самолікування тільки нашкодить. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Корисними будуть ранкова пробіжка і водні процедури, - каже астрологиня. – Слідкуйте за тиском та роботою серця. Не перебувайте довго у гарячій ванній чи солярії. Перегріватися вам зараз не можна. Намагайтеся не створювати навколо себе метушні. Контролювати дії усіх домашніх неможливо. Не втомлюйте себе та оточуючих. Захисні сили організму слабшають. Незначні переохолодження можуть викликати появу нежиті. Підтримайте свій імунітет. Навесні до свого раціону варто додати авокадо, ківі, квасолю, шпинат та горіхи".

Овен

Не приховуйте емоцій. Знайдіть можливість виплеснути їх назовні. Стануть у нагоді заняття спортом чи танцями. Можна активно вболівати за гравців улюбленої команди.

Телець

Почніть ранок із вправ на підвищення гнучкості хребта. Добрий ефект дасть реабілітаційне лікування обмеженої рухливості суглобів.

Близнюки

Прискорюється процес відкладання солей у сечогінних шляхах. Промийте нирки. Пийте сечогінні настої. Відповідним чином відкоригуйте денний раціон.

Рак

Добре висушуйте волосся після відвідування басейну. Не сідайте на холодні лавки у парку. Є ризик повторного захворювання на застуду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Болітимуть зуби і голова – медичний гороскоп на березень

Лев

Підтримуйте добре самопочуття. Час звільнитися від шкідливих звичок. Ведіть здоровий спосіб життя. Уникайте пасивного паління.

Діва

Швидко підніматися сходами будинку буде важко. Турбуватиме задишка. Слідкуйте за пульсом під час ранкової пробіжки.

Терези

Не допускайте потрапляння пилу чи агресивних речовин на слизову ока. Спостерігатиметься тенденція до зниження гостроти зору через вплив зовнішніх подразників.

Скорпіон

Унаслідок порушення режиму сну виникатимуть синці під очима. Вони вас не прикрашатимуть. І косметика виявиться безсилою. Лягайте спати раніше звичного часу.

Стрілець

Надайте організму мінеральної підтримки. Підвищується ламкість нігтів. Зробіть ввечері ванночки для рук. Користуйтеся перевіреними засобами догляду за волоссям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на березень: кого чекає фінансове процвітання і небачений успіх

Козеріг

Пийте чаї з цілющих трав. Їжте мед. Підтримуйте свій імунітет за допомогою природних компонентів. По можливості не вживайте фармпрепаратів штучного походження.

Водолій

Покращується апетит. Не відмовляйте собі у смачному. Лише дбайте про сумісність продуктів у стравах.

Риби

Спостерігатиметься тенденція до зниження кров'яного тиску. Гіпотонікам варто розпочати день з тонізуючих процедур. Не слід надто часто пити чай чи каву.

11 березня зірки сприятимуть сміливцям і винахідникам. Астрологиня назвала знаки, яким вдасться розбагатіти.

Зараз ви читаєте новину «Назвали 5 продуктів, які треба додати до свого раціону навесні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі