четвер, 11 березня 2021 07:00

Гороскоп на 11 березня: чиї заробітки зростуть

Гороскоп на 11 березня: чиї заробітки зростуть
Особливо добре зранку працюватиме голова. Пізнавайте щось нове. Фото: pixabay.com

11 березня зірки сприятимуть сміливцям і винахідникам. Робіть наукові відкриття. Проводьте цікаві дослідження. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Зустріньте світанок цього дня, - говорить астрологиня. - Ви відчуєте неймовірний приплив енергії. Пізно встанете – проживете день марно витрачених зусиль. Особливо добре зранку працюватиме голова. Пізнавайте щось нове. Подорожуйте. Займайтеся спортом. Відмовтеся від гострих страв. Не вживайте алкоголю. Зберігайте ясність розуму. Зростуть заробітки у Тельців, Дів, Стрільців і Риб".

Овен

Ніяких фінансових катаклізмів не передбачається. Не розраховуйте витрати на тривалий період. Потребуватиметься уміння вчасно реагувати на зміни на ринку.

Телець

Збільшується фінансовий потік. Подбайте про надійне збереження грошей. Поповніть свої заощадження. Відкривайте депозитні рахунки.

Близнюки

З питанням придбання нерухомості варто трохи зачекати. Запропоновані цього дня варіанти будуть невигідними для вас. Не віддавайте людям у користування своє майно.

Рак

Не поспішайте під час проведення грошових операцій. Так ви можете двічі сплатити за одну послугу чи товар. Перевіряйте чеки і здачу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на березень: кого чекає фінансове процвітання і небачений успіх

Лев

Фінансове питання стоятиме гостро. Наявна у кишені сума не забезпечуватиме ваших потреб. Спрямовані на покращення ситуації зусилля виявляться марними. Зачекайте.

Діва

Надійдуть очікувані гроші. Щаститиме на компетентних фінансових консультантів. Вдале співвідношення ціни та якості куплених товарів приємно здивує.

Терези

Не дозволяйте собі лінуватися. Цей день обіцяє добрий прибуток. Проте на виграш годі сподіватися. До вас прийдуть лише зароблені гроші.

Скорпіон

Принципових змін у фінансовому забезпеченні не буде. Доведеться економно розподіляти гроші. Купляти авто не час.

Стрілець

Покращенню матеріального забезпечення сприятиме подальше кар'єрне зростання. Продемонструйте шефу свої здібності. Добивайтеся підвищення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такого прогнозу не чекав ніхто – астрологиня здивувала гороскопом на середину березня

Козеріг

Вам доведеться узяти на себе фінансове забезпечення близьких людей. У результаті гроші швидше розходитимуться. Додатковий підробіток не завадить у такій ситуації.

Водолій

Помітного приходу не чекайте. Грошей вистачить на продукти і транспорт. Не беріть товари у кредит. Дочекайтеся надходження основного заробітку.

Риби

В цілому справи йтимуть добре. Жалітися на скруту не доведеться. Дотримуйтеся букви закону. Не наражайтеся на штрафні санкції.

Астрологиня приголомшила прогнозом на тиждень. Чому цей час такий особливий?

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 березня: чиї заробітки зростуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі