понеділок, 08 березня 2021 07:00

Гороскоп на 8-14 березня: чому цей тиждень такий особливий

Гороскоп на 8-14 березня: чому цей тиждень такий особливий
Оберіть нову дієту. Почистіть нирки. Фото: pixabay.com

Тиждень з 8 по 14 березня буде особливим. Багато чого вдасться людям наполегливим і працьовитими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"У суботу 13 березня буде Молодик, - говорить астрологиня. – Легко буде схуднути і кинути палити. Відмовтеся від зайвого. Повертайте борги. Позбудьтеся бізнесу, який не приносить доходи. Завершіть стосунки, які вичерпали себе. Не намагайтеся щось повернути у своє життя. Те, що пішло взимку, позбавить клопоту. По можливості більше відпочивайте. Оберіть нову дієту. Почистіть нирки, дайте можливість печінці і кишечнику відпочити".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Купівлю нерухомості відкладіть до п'ятниці. Частіше телефонуйте друзям і родичам. Їм буде приємною ваша увага. Згодом вони потурбуються про те, щоб добре і затишно було вам.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Переговори плануйте на вечір середи. Знаходитимуться правильні думки і слова. Ви будете переконливими і до вашої думки прислухатимуться.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Будьте гнучкими. Якщо щось не виходить, не засмучуйтеся. Переключіть свою увагу на іншу роботу. Не користуйтеся послугами ріелторів. Зараз вони навряд чи допоможуть обрати гарну нерухомість для оренди чи купівлі.

Рак (22 червня – 22 липня)

Почуватиметеся знесиленими. Вчасно ремонтуйте сантехніку. Не допускайте аварійних ситуацій. Менше часу проводьте на вітрі. Через переохолодження з'явиться нежить.

Лев (23 липня – 23 серпня)

У п'ятницю не варто брати на себе додаткові фінансові зобов'язання. Забудьте про кредитки. Годі купувати товари у розстрочку. Виплатити її вчасно буде складно. Не кидайте напризволяще стосунки, над якими працювали багато років.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Триває доленосний період. Все вдаватиметься з першого разу. Зберігайте послідовність у веденні бізнесу та переговорів. Тоді уникнете доган. Гарну суму вдасться заробити після вихідних. Будьте опорою для коханих і старших родичів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невтішні прогнози - що чекати від погоди 2021 року

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Годі конфліктувати з усім світом. Зараз триває ваш щасливий період. Насолоджуйтеся тим, що маєте, і не намагайтеся іти проти вітру. Не варто змінювати роботу й імідж.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не спішіть будь-що досягти бажаного результату, бо самі себе надурите. Даремно розраховуєте, що інші здогадаються про ваші потреби. Говоріть про свої відчуття та бажання. Не соромтеся просити про підтримку.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Стримуйте у собі бажання допомогти усім навколо. Не нав'язуйте свої поради та послуги. Придивляйтеся, кому дійсно потрібна допомога. Кохані надихатимуть і підтримуватимуть, допоможуть розкрити у собі нові таланти.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Обмежите коло свого спілкування, бо не готові чути критику від друзів і знайомих. Не дивуйтеся, що останніми дізнаєтеся про новини в родині та колективі. Не вносьте заставу за нерухомість. Зміняться умови продажу.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Беріться за розв'язання складних завдань. Сміливо і наполегливо досягайте мети. Не дозволяйте ліні заволодіти вами. Маєте шанс відкрити новий бізнес, заявити світу про себе та заробити вдосталь грошей.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Зараз чимало справ важко буде зрушити з місця. Дійте мудро. Частину власних обов'язків розділіть між підлеглими. Покращити самопочуття допоможе приємна музика й улюблений фільм.

Синоптики здивували прогнозом погоди на наступний тиждень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 8-14 березня: чому цей тиждень такий особливий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі