вівторок, 09 березня 2021 08:30

Такого прогнозу не чекав ніхто – астрологиня здивувала гороскопом на середину березня

Такого прогнозу не чекав ніхто – астрологиня здивувала гороскопом на середину березня
Вдалими будуть шлюби, укладені у п'ятницю. Закохані створять міцні сім'ї на десятки років. Фото: pixabay.com

Від 8 до 14 березня справи рухатимуться повільно. Активних це дратуватиме. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Мало хто готовий до змін у житті, - говорить астрологиня. – До перукаря йдіть у суботу. Нова зачіска пасуватиме. Візьміть у четвер вихідний. Це ідеальний день, аби посмажити шашлики з друзями та сім'єю. Вдалими будуть шлюби, укладені у п'ятницю. Закохані створять міцні сім'ї на десятки років".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Заробітки порадують. Частину заощадьте. Господарюйте економно. Цього тижня краще накопичувати, ніж витрачати. Не варто в ці дні ні з ким сваритися. Наговорите зайвого.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Період фінансової підтримки. Навколо будуть охочі дати гроші на ваші ідеї. Не чекайте, поки хтось підніме настрій. Влаштуйте собі свято.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Утримайтеся від випадкових знайомств. Придивляйтеся і прислухайтеся до тих, хто поруч. Не поспішайте відкривати свої таємниці.

Рак (22 червня – 22 липня)

З оптимізмом дивіться у майбутнє. Це чудовий період для покращення зовнішності. Підберіть нову косметику, змініть зачіску.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 9 березня: яким знакам пощастить найбільше

Лев (23 липня – 23 серпня)

Годі намагатися комусь сподобатися. Будьте собою. Вас спробують посварити з друзями і знайомими. Не дозволяйте налаштувати себе проти когось. Дайте відпочити ногам і шлунку.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Доля буде до вас прихильна. Приймайте життя таким, як воно є. Не заздріть рідним і друзям, у яких справи йдуть краще. Порадійте їхнім успіхам. Скоро свято буде і на вашій вулиці.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Добре робіть свою справу і здивуєтеся високим заробіткам. Це вдалий період для початку ремонту в домі. Але продавати нерухомість не слід.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не піддавайтеся впливу знайомих. Залишайтеся собою. Такими вас люблять і цінують. Важко буде порозумітися з начальством. Обов'язків додасться.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Грошей стає більше. Зробіть ремонт у спальні. Не економте на меблях чи шпалерах. Чим сприятливішою буде атмосфера в домі, тим краще почуватиметеся ви.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали виноград, який краще не купувати

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Багато клопотів принесе найближча рідня. Їхня поведінка виводитиме вас з рівноваги. Не переймайтеся. Відпустіть проблему і не намагайтеся когось у чомусь переконати.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гроші йтимуть до кишені. Добре плануйте витрати. Якщо хочете заробляти більше, уникайте сумнівних пропозицій і хабарів.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Багато що сходить вам з рук. Неприємності відступлять. Поруч є люди, які вас люблять і розуміють. Потрапите у колектив, із яким приємно працюватимете багато років. Покращить настрій похід по магазинах.

У суботу 13 березня буде Молодик. Легко буде схуднути і кинути палити.

Зараз ви читаєте новину «Такого прогнозу не чекав ніхто – астрологиня здивувала гороскопом на середину березня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі