четвер, 03 вересня 2020 07:00

Гороскоп на 3 вересня: як стати успішним у перший четвер осені

Гороскоп на 3 вересня: як стати успішним у перший четвер осені
Найбільш конструктивні рішення приходитимуть увечері, тому найскладніші проблеми варто вирішувати наприкінці робочого дня. Фото: pixabay.com

3 вересня – день гармонії та рівноваги. Справи йтимуть добре. Люди частіше посміхатимуться один до одного і виявлятимуть милосердя. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"У цей час легше досягти згоди з опонентами, - говорить астролог. – Найбільш конструктивні рішення приходитимуть увечері, тому найскладніші проблеми варто вирішувати наприкінці робочого дня. Не час купувати велосипеди, авто та іншу техніку. Відкладіть запуск нового проєкту на наступний тиждень. Думати про розширення бізнесу теж не варто. Хочете стати успішним у перший четвер осені? Зосередьтеся на планах, уникайте запальних дискусій. Особливо на політичні й економічні теми. Наживете недоброзичливців. Романтичні переживання зроблять вас відлюдькуватими. Здолайте власну нерішучість. Проведіть вечір у приємному оточенні".

Овен

Майте кризовий запас грошей. Поточні прибутки не забезпечуватимуть ваші потреби у повній мірі. Не розпочинайте ремонту.

Телець

Не оформлюйте майнових доручень і відмовтеся від великих покупок. Активізуйте фінансову діяльність після заходу сонця.

Близнюки

Помітних доходів не очікується. Знадобиться уміння економно використовувати наявні фінансові ресурси. Для сплати термінових рахунків скористайтеся заощадженнями.

Рак

Бракуватиме грошей на забезпечення нових проєктів. Ваші фінансові ініціативи гальмуватимуться. Спостерігайте за розвитком ситуації.

Лев

Порожній день. Зриватимуться перспективні замовлення. Невчасно надходитимуть грошові перекази. Забуті десь речі будуть втрачені назавжди.

Діва

Ви знаходитимете спосіб успішно вирішувати фінансові проблеми. Торговельні операції пройдуть вдало. Ввечері можуть надійти додаткові прибутки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 31 серпня – 6 вересня: астролог здивувала прогнозом на перший тиждень осені

Терези

Гроші надходитимуть невеликими сумами, але стабільно. Вирішуйте фінансові проблеми поступово. Заощадження притримайте у своїй кишені.

Скорпіон

Ваша платоспроможність суттєво не зміниться. Не вкладайте кошти у довгострокові проекти. Можливі затримки з одержанням зароблених грошей.

Стрілець

Заробітки залишаються невисокими. Та буде можливість узяти додому підробіток. Тоді у кишені з'являться гроші. Пильнуйте у крамницях. Вам можуть продати зіпсований товар.

Козеріг

Забезпечте собі кілька джерел доходів. Так ви легко долатимете несприятливі часи у майбутньому. Знаходьте можливість поповнювати свої заощадження.

Водолій

Зростає дефіцит вашого бюджету. Усі зусилля підуть на залатування фінансових дірок. Не робіть нових боргів. Це небезпечно для гаманця.

Риби

Ваша економіка потроху виходитиме з кризи. Нові фінансові пропозиції будуть перспективними. Уважно розгляньте кожну з них.

Погода в Україні 3 вересня буде "кисло-солодкою". Синоптик розповіла, де очікувати дощу, а кого порадує літня спека.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 3 вересня: як стати успішним у перший четвер осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі