середа, 02 вересня 2020 13:04

В Україні очікується "кисло-солодка" погода

В Україні очікується "кисло-солодка" погода
Завтра в Києві опади малоймовірні. Фото: pixabay.com

Погода в Україні 3 вересня буде "кисло-солодкою". На півдні, сході та у більшості центральних областей спека триматиметься в межах +30...36°C. На заході повітря відчутно посвіжішає- до +20...26°C. Вранці та ввечері жителям західних областей країни можуть знадобитись плащі, а то й тоненькими пуховички.

Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко у Facebook.

На півночі сонце палитиме менше, +26...29°C, хіба що на Сумщині ще попече.

Подекуди в західних областях ймовірні дощі, ввечері волога дійде до Житомирщини та Вінниччини. На решті території - сухо та сонячно.

У Києві завтра опади малоймовірні. А ось спека трохи спаде, максимальна температура повітря очікується +27...28°C. Остаточно спека в столиці мине лише в п'ятницю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 2 вересня: такого прогнозу не чекав ніхто

Впродовж вересня, крім більшості південних областей та Криму, прогнозують перехід середньої добової температури від +15°C у бік зниження, що свідчитиме про початок осені. Абсолютний максимум температури повітря становитиме +30...39°C, в гірських районах +22...29°C. Абсолютний мінімум - +1...-8°C, на півдні місцями 0...-4°C.

Зараз ви читаєте новину «В Україні очікується "кисло-солодка" погода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі