неділя, 30 серпня 2020 20:00

Гороскоп на 31 серпня – 6 вересня: астролог здивувала прогнозом на перший тиждень осені

Гороскоп на 31 серпня – 6 вересня: астролог здивувала прогнозом на перший тиждень осені
Вистачатиме енергії і натхнення, творчих здібностей і креативного мислення, аби досягти своєї мети. Фото: pixabay.com

Тиждень з 31 серпня по 6 вересня - один із найбільш вдалих періодів осені. Навчання вдаватиметься легко. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Вчителі зуміють зацікавити учнів наскільки, що жага до знань протримається до кінця навчального року, - каже астролог. – Вистачатиме енергії і натхнення, творчих здібностей і креативного мислення, аби досягти своєї мети. Впевнено рухайтеся вперед і завершуйте усі починання. Цікавтеся інтересами друзів і коханих. Знадобиться уміння працювати в команді. Знаходьте спосіб витрачати якомога менше грошей. Заощадження як ніколи стануть у нагоді. Будівництво відкладіть до другої половини осені. Зараз час руйнувань".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Добре вестиметься тим, хто вміє працювати в команді. Ті, що намагатимуться ігнорувати потреби інших та будь-якими методами вирватися вперед, скоро рахуватимуть збитки.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Ви один з найщасливіших знаків цього тижня. Навіть недоброзичливці не завадять досягти свого, а навпаки штовхатимуть до перемоги. Успіх на вашому боці.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Життя підштовхує у правильному напрямку. Докладіть зусилля, аби реалізувати свій потенціал. Утримайтеся від спокусливих пропозицій у магазинах. Витратите занадто багато грошей на речі, які не носитимете.

Рак (22 червня – 22 липня)

Стережіться випадкових знайомих. Вони втягнуть у неприємності. Знадобиться уміння тримати удар. Добре працює інтуїція. Виручатимуть люди, яким ви небайдужі. Марно розраховувати на високі доходи. Але на все необхідне вистачатиме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У вересні можливі заморозки

Лев (23 липня – 23 серпня)

Все вдаватиметься, але переслідуватиме тривога за майбутнє. Наприкінці тижня відчуєте себе втомленим. Женіть геть песимістичні думки. Гроші надходитимуть вчасно.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Зірки вестимуть у потрібному напрямку. За тиждень переробите справи, на які раніше не вистачало місяця. Правильно намітьте цілі і впевнено рухайтеся вперед.

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Це тиждень відкриттів. Щаститиме тим, хто знає, чого хоче. Тоді легше буде зробити вибір і рухатися по правильному маршруту. Якщо бігатимете від однієї можливості до іншої, проґавите усе.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Це час випробувань. Буде вдосталь сил, але бракуватиме терпіння. Не вирушайте на пошуки пари. Бережіть коханих. Це період, коли легко втратити тих, кого любите, і оточити себе людьми, які згодом дратуватимуть.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Виникатиме одна неприємність за іншою. Доведеться тримати удар і відбиватися від недоброзичливців. Життя серйозно випробовує вас, але це не привід втрачати оптимізм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вихідні: які несподіванки приготує літо наостанок

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Настає період внутрішньої боротьби. Через невпевненість у собі відмовлятиметеся від вдалих пропозицій. Визначтеся, чим саме незадоволені. Дійте сміливо. У боротьбі загартовується характер.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Гарних новин бракуватиме. Економте гроші. Зараз не час купувати усе, що душа забажає. Тиск обставин здається нестерпним. З'явиться бажання втекти від усіх. Будь-які зміни в особистому житті не віщують нічого доброго. Треба вчитися домовлятися, а не уникати розмов з коханими.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Доведеться обирати між роботою і стосунками. Правильний вибір допоможуть зробити кохані. Конкуренти намагатимуться нажитися на ваших ідеях. Не дозволяйте себе ошукати. Відстоюйте власні інтереси.

Синоптики розповіли, де і якої погоди чекати у перший день осені.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 31 серпня – 6 вересня: астролог здивувала прогнозом на перший тиждень осені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі