субота, 28 серпня 2021 16:24

Гороскоп на 28 серпня: які знаки відчують приплив сил та натхнення

Гороскоп на 28 серпня: які знаки відчують приплив сил та натхнення
Не засиджуйтеся на одному місці. М'язи потребують руху. Фото: pixabay.com

28 серпня проведіть більше часу з родиною. Обійміть коханих, поцілуйте дітей. У сімейному колі відчуєте себе найщасливішими. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Спина потребує уваги, але з курсом масажу зачекайте до вівторка, - каже астрологиня. - Добре пройдуть процедури із загартування. Укріплюйте імунітет. Не варто експериментувати з екзотичними стравами. Ризикуєте вивести з ладу систему травлення. Зачекайте із прийомом біологічно активних добавок. Не засиджуйтеся на одному місці. М'язи потребують руху. Приплив сил і натхнення відчують Терези, Діви і Козероги".

Овен

Уповільнюються реакції тіла на зовнішні подразники. Пильнуйте за кермом. Намагайтеся уникати аварійних ситуацій. Бережіть спину від травм.

Телець

Нагадають про себе виразкові процеси кишково-шлункового тракту. Не провокуйте загострення хронічної хвороби. Підходьте ретельно до вибору страв у ці дні.

Близнюки

Підвищується схильність організму до алергійних реакцій. Не варто експериментувати з новою косметикою.

Рак

Займіться вправами на підтримання гостроти зору. Підберіть собі окуляри та лінзи. Читайте при повноцінному денному освітленні.

Лев

Уваги потребуватиме серцево-судинна система. Фізичне навантаження спричинить задишку та посилене серцебиття. Бережіть себе.

Діва

Добрий час для початку занять ароматерапією. Приймайте ароматичні ванни. Окурюйте приміщення запашними травами. Результат приємно здивує вас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на вересень: назвали найвезучіші знаки зодіаку

Терези

Зміна погодних умов недобре відбиватиметься на вашому самопочутті. Контролюйте коливання артеріального тиску. Не вживайте алкоголю.

Скорпіон

Завітайте до перукарні. Нова зачіска личитиме вам. Проте змінювати колір волосся не варто. Фарба не лягатиме рівно.

Стрілець

Не допускайте зневоднення організму. Промивайте нирки. Багато пийте. Більше часу виділяйте на проведення водних процедур. Запобігайте передчасному старінню шкіри.

Козеріг

Захистіть шкіру від негативного впливу оточуючого середовища. Вітер і сонце можуть викликати появу нових зморшок навколо очей.

Водолій

Захищайте шкіру від прямих сонячних променів. Відмініть похід у солярій. На тілі можуть з'явитися справжні опіки. Не ходіть з непокритою головою.

Риби

Не займайтеся самолікуванням. Навіть якщо довіряєте людині, яка поділилася новим рецептом. Краще потурбуйтеся про повноцінне харчування і сон.

28 серпня по можливості віддавайте борги. Не затримуйте у себе чужих речей.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 28 серпня: які знаки відчують приплив сил та натхнення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі