неділя, 22 серпня 2021 11:49

Гороскоп на вересень: назвали найвезучіші знаки зодіаку

Гороскоп на вересень: назвали найвезучіші знаки зодіаку
Придбання нерухомості та авто перенесіть на жовтень. Фото: pixabay.com

Вересень – час успіху і перемог. Добре заробити вдасться працьовитим і наполегливим. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не реагуйте на критику конкурентів, - говорить астрологиня. – Це може збити вас з пантелику. Перегляньте свої заощадження. Утримайтеся від зайвих покупок. Придбаний одяг не носитимете. Не варто забивати шафи непотребом. Придбання нерухомості та авто перенесіть на жовтень. Коханим здаватиметься, що ви уникаєте їх. Більше часу приділіть родині. Можете набрати зайву вагу. Слідкуйте за тим, що їсте. Найбільш везучими себе відчують Близнюки, Леви, Терези і Водолії".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Кохані вимагатимуть більше уваги до себе. Запросіть їх у кіно. Далеку мандрівку краще відкласти. Переплатите за авіапереліт і готельний номер. Погодні умови не сприятимуть гарному відпочинку. Налягайте на кавуни і груші.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Вдасться покращити житлові умови. Відволікатимуть знайомі. Навчіться говорити "до побачення" непроханим гостям. Відмовтеся від солі і цукру.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Уникайте знайомства у транспорті та інтернеті. Заженете себе у пастку. Нові партнери виявляться аферистами. Відмовтеся від пива і солоних снеків.

Рак (22 червня – 22 липня)

Цей місяць набагато спокійніший за попередній. Лише до 10 вересня втратите спокій через критику. На звинувачення реагуйте спокійно. Усе зумієте залагодити. Покращити зір допоможе зарядка для очей.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Кохані підуть у відпустку. Ви не зможете скласти їм компанію, бо вирушите у відрядження. Уникайте участі у запальних суперечках. Ще раз пересвідчитеся, що всі хвороби від нервів.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Вчасно виплатіть і закрийте кредитку. Живіть на суму, яку заробили попереднього місяця. Без боргів почуватиметеся спокійніше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 22 серпня: чого очікувати від найкращого періоду літа

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не поспішайте з рішенням про одруження. Опустите дійсно гідну людину, яка може стати вашою половинкою на все життя. Плавайте і бігайте, якщо хочете повернути струнку фігуру.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Слабким місцем буде кишечник. Налягайте на салати і кефір. Чим більше зеленого їстимете, тим краще почуватиметеся.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Постійно знаходитиметеся між молотом і ковадлом. Є ризик попасти під скорочення. Але це не привід засмучуватися та опускати руки. Кожен фініш – це по суті старт. Життя готує для вас кращі умови роботи і вищі заробітки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Більшого досягне той, хто затримається на роботі. Вечорами голова працюватиме краще. У п'ятницю зумієте переробити справи, які не вдавалися протягом тижня.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Скоротіть список витрат. Той, хто економитиме, зможе до кінця року зробити ремонт в оселі. Вихідні проведіть із найрідніших. Ви втомилися від гучної компанії. Каву замініть на узвар.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не розраховуйте, що хтось поруч з вами буде добрим і терплячим. Навколо багато конкурентів, які чатують, аби підсидіти. Це час прагматичних і сильних.

Астрологиня здивувала прогнозом на другу половину серпня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вересень: назвали найвезучіші знаки зодіаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі