четвер, 19 серпня 2021 07:00

Гороскоп на 19 серпня: у кого починається період везіння і перемог

Гороскоп на 19 серпня: у кого починається період везіння і перемог
Різко знижується працездатність. Натомість кількість справ зростає. Фото: pixabay.com

19 серпня проведіть із дорогими серцю людьми. Вранці сходіть до храму. Не затримуйтеся допізна на роботі. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Часто траплятимуться помилки через неуважність і знервованість, - говорить астрологиня. – Не приймайте рішень спересердя. Ви про них пошкодуєте. Різко знижується працездатність. Натомість кількість справ зростає. Виникатиме відчуття безпорадності. Відкладіть найбільш відповідальні справи до наступного тижня. Період везіння і перемог розпочнеться у Тельців, Стрільців і Козерогів. Пильнуйте за кермом. Ситуація на дорогах різко ускладнюється".

Овен

Не укладайте важливих ділових угод. Вони не будуть вигідними для вас. Брати кредит під заставу не можна. Вчасно погасити його буде важко. Можете позбавитися своїх речей.

Телець

Триває напружений фінансовий період. На преміальні годі розраховувати. Ранкові покупки будуть невдалими. Втрачені речі не повернуться до вас.

Близнюки

Грошей обмаль. Надходження прибутків затримується. Трохи зачекайте. Не час купувати розкішні авто та коштовності. Підготуйте до перевірки фінансову документацію.

Рак

Очікуйте на прибутки. Добрий час для укріплення ваших фінансових позицій. Перенесіть похід по крамницях на вихідні.

Лев

Вагома сума у кишені дозволить вам почувати себе впевнено. Розпорядіться грошима мудро. Розрахуйте витрати до кінця серпня.

Діва

На покриття усіх необхідних витрат коштів не вистачатиме. Одержати вчасно зароблені гроші ви не зможете. Відкриті цього дня підприємства будуть збитковими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 16-22 серпня: чому цей тиждень такий особливий

Терези

Частина прибутку не потрапить до ваших рук. Стережіться штрафних санкцій. Перевіряйте якість куплених речей.

Скорпіон

Доведеться докласти немалих зусиль для підтримання необхідного прожиткового рівня. Обходьтеся малим. Не позичайте грошей.

Стрілець

Справи просуватимуться добре. Очікується надходження грошей. Перевіряйте супровідну документацію під час здійснення торговельних операцій. Помилки обійдуться дорого.

Козеріг

Не афішуйте свої наміри. Вашими ідеями можуть скористатися конкуренти. Можливі серйозні фінансові втрати. Зведіть до необхідного мінімуму грошові розрахунки.

Водолій

Передбачити витрати цього дня зарання буде складно. Майте резервну суму грошей. Не женіться за легким заробітком. То марна справа.

Риби

Дратуватиме застій у фінансових справах. Зрушити ситуацію на краще не вдасться. Залишається лише чекати. Не допускайте неконтрольованих витрат.

Чого очікувати від другої половини серпня – астрологиня вразила цікавим прогнозом.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 19 серпня: у кого починається період везіння і перемог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі