неділя, 15 серпня 2021 20:00

Гороскоп на 16-22 серпня: чому цей тиждень такий особливий

Гороскоп на 16-22 серпня: чому цей тиждень такий особливий
Погоджуйтеся на нову посаду. Зарплата зросте. Фото: pixabay.com

Протягом тижня з 16 по 22 серпня Місяць росте. Усі планети перебувають у місцях своєї сили. Буде багато роботи і результат порадує. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Оминайте пліткарів, критично ставтеся до почутого, - говорить астрологиня. – Це тиждень особливий, бо гарно працюватиме голова. З'явиться багато цікавих ідей. Легко вдаватиметься робота і вивчення іноземних мов. Не дозволяйте стороннім тиснути на себе. Довіряйте власному досвіду, а не чуткам. Погоджуйтеся на нову посаду. Зарплата зросте. Невдалий час перевозити із села до міста батьків. Їм важко буде звикнути до нових умов. Сумуватимуть за сусідами і рідним домом. На щеплення від коронавірусу ідіть у четвер. Швидко виробиться імунітет".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Завершуйте важливі справи. Наступний тиждень не буде такий успішний. Зараз багато чого вдасться. Не зволікайте з ремонтом. Зумієте зробити це безкоштовно завдяки гарантії.

Телець (21 квітня – 20 травня)

З'явиться можливість заробляти більше. Не зволікайте з рішенням. Заощаджені зараз кошти дозволять незабаром придбати власне житло.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Час натхнення і піднесення. Виготовите корисні речі, які служитимуть довго. Не фліртуйте з одруженими колегами. Наживете ворогів.

Рак (22 червня – 22 липня)

Кохані звинуватять у неуважності. Забудете про дні народження батьків, річницю свого весілля чи день ангела у друзів. Вибачтеся і привітайте дорогих серцю людей.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Це час відкриттів. Пізнаєте коханих із нового боку та помітите зміни в собі. Не піддавайтеся намовлянням. Робіть заплановане і залишитеся на коні.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Усе вдаватиметься. Пам'ятайте про особистий простір знайомих. Не варто без попередження з'являтися в їхньому домі. Гінекологічні операції перенесіть, бо закінчаться кровотечами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Речі з Хмельницького, а ціни імпортні" - як працює шкільний базар у центрі Києва

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Ваш зірковий час позаду. Зараз доведеться боротися за кожну копійку. Розширюйте коло можливостей. Не розпочинайте співпрацю з новими знайомими. Це будуть вороги й конкуренти.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Поїдьте з дітьми на море чи сходіть із друзями у гори. Уникайте випадкових інтимних стосунків. Стережіться інфекцій, які передаються статевим шляхом.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Будете важкі на підйом, тому багато чого проґавите. Важко буде налагодити діалог із колегами, а самотужки мало чого зумієте досягти.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Не дозволяйте комусь розпоряджатися вашою власністю. Документи на нерухомість зберігайте подалі від родичів. Про свої переживання говоріть коханим відверто. Вони не розуміють, у чому причина вашого поганого настрою. Можливі запаморочення. Відпочиньте в затінку.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Вірте у свої сили. Аналізуйте помилки, але не вдавайтеся до самокритики. Більше часу проводьте за справами, які вам вдаються найкраще. Це допоможе повернути упевненість у собі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Хочете збільшити доходи, шукайте роботу за сумісництвом. Симпатію викликатимуть амбітні люди. Не намагайтеся завоювати їхнє серце. Поруч з ними не станете щасливі. Скоро зустрінете достойну пару.

У другій половині серпня успішно підуть справи у тих, хто заробляє на життя руками.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 16-22 серпня: чому цей тиждень такий особливий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі